Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili motordelisi dostlar resimdeki vatandaşı arıyorum bu arkadaşa Yamaha R1 motor sattım çek aldım çek ödenmedi
ve bu vatandaş kayıp bana İzmirli oldugunu ismininde ALP FİDAN oldugunu söyledi ama orada izine rastlamadım silifke Mersin cıvarlarında görenler olmuş ama İstanbulda olabilecegi ıhtimalı var bu vatandaşı tanıyan gören bilen varsa bir zahmet bana ulaşsın

Benden aldıgı motoru Mersine satmış sattıgı yeri buldum ama satış verilmiş (vekalet vermiştimde)
Üzgünüm

Bana ulaşabileceginiz numaralarım:0 532 454 40 90--0 555 789 75 75--0 541 332 3 442

--AZRA Aksesuar&Yıkama--

En son capodelcapo tarafından 29.04.2008 - 09:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş yakalarsın Sinirlendim Sinirlendim
momoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda gözetliyor olucam
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alırken de satarken de nakit çalışcan en iisi bu

Y.N___4ever

Başa dön
YuZuF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende izmirde sürekli iş vesilesi ile dolaştığım için gözlerim arıyacak bu .......... yı. inş en kısa zamanda bulunur şerefsiz bana denk gelirse kusura bakma arkadaş önce ben bi benzetirim sonra teslim ederim yok öle yama alın terine böle haksız el uzatanın elini keserim düpe düz hırsız şerefsiz.... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir talihsiz konu burada olmamalıydı. Sen tutup burada ticari konuları alakasız olmayan insanlara aktarıyorsun.

İlk önce şunu demeliyim. Sen çek alırken aracı üzerine yapmakla başta hata yapmışsın zaten. Noter sözleşmesi hazırlar, çek ödeneceği tarihte aracı bankadan parayı tahsil etmeye giderken adamla buluşur sen parayı kendiside devri alırdı. Sen burada neye nasıl güvenerek böyle bir hata yaptın?

Çeki alırken çek sordurulur bankadan kontrol ettirilir. Karşılıksız yada daha önceden arkası yazılmış bir çeki varsa bu sorgulamada banka sana referansı söyle ve sen sağlamsa çeki alırsın, değilse kabul etmezsin. Bankadan referans sorgulaması yapmadıysan hata yine sende. Yaptıysan da şu var.

Sağlam referansı olan çeklerin sahipleri kesinlikle adresleri sağlamdır ve bilinir bulunabilir. Nasıl oluyor da sen bu adama ulaşamıyorsun? Çekim var diyorsun. Kendi çeki mi? Cirolu çeki mi? Kendi çekiyse adamın donuna kadar banka sana döker adresini, adamı bulup bulamaman bile mesele değil. Basar icrayı evini arabasını neyi var neyi yoksa kaldırır 30 gün içinde satışa cıkartır satarsın. Cirolu çekiyse de sen sorgulatmadan nasıl böyle bir hata yaptın?

Anlamadığım, buralarda bu adamı afişe etmek aklına geliyorken nasıl oluyorda çeki alırken yapman gerekenleri yapmamak (ki yapmadığını düşünüyorum) aklına gelmiyor şüpheli?

Diğer taraftan kanunen

"Sevgili motordelisi dostlar resimdeki vatandaşı arıyorum bu arkadaşa Yamaha R1 motor sattım çek aldım çek ödenmedi
ve bu vatandaş kayıp bana İzmirli oldugunu ismininde ALP FİDAN oldugunu söyledi ama orada izine rastlamadım "

bu sözlerinle karşı tarafa koz veriyorsun. Şu durumda arkadaş çeki ödemediği taktirde borçlu olarak görünüyor. Bir sürü kotarır durumu var. Ancak sen burada şu an kendisine koz veriyorsun bunu yapmamanı öneriyorum. Diğer taraftan adamdan yana değil mağdurdan yanayım bunu da belirteyim.

Diğer taraftan satış verdiği ve senden satışı aldığı adresleri kontrol ettirdin mi? Bence burada sizin ihmalkarlığınız var. Adamın niyeti kötü olsa bile eşşeğinizi sağlam kazığa bağlamak sizin sorumluluğunuzda.

Şüpheci yaklaşıyorum çünkü biz burada her çeki ödenmeyen ve telefonlarına çıkmayan insanı fotoğrafıyla afişe etsek, burası icra takip kurulunun forumlarına döner.

Adamın yaptığı anlattığınız ve ilk izlenime göre ahlaklı bir davranış değil. Her ne kadar üzüntülü olsanız da sizin bu adamı afişe etmeniz de doğru değil. Kanun var, yol var yordam var.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aldım fotoyu msndekılerede söledım Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüldüm walla yaaa nie çek aldınki keşke tirink para alsaydın Üzgünüm o şerefsizi de ALLAH werir belasını Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

momoR, tayfun-R, DJ-RAMON, TaMe_R1,
Teşekkür ederim

Blur, Konuyu bilmediginiz için bu yorumları yapmışsınız mesele yeni mevzu deyil bu güne kadar bütün resmi yollara başvurdum tek yol kaldı bu veya başka yolla bu vatandaşı bulmak

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, şükrü geçmiş olsun. inşallah sonuca bir an önce ulaşırsın.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, geçmiş olsun... işin çooook ama çoooook zor Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo demiş ki:
momoR, tayfun-R, DJ-RAMON, TaMe_R1,
Teşekkür ederim

Blur, Konuyu bilmediginiz için bu yorumları yapmışsınız mesele yeni mevzu deyil bu güne kadar bütün resmi yollara başvurdum tek yol kaldı bu veya başka yolla bu vatandaşı bulmak

o yolla bulursan iyi adam eğer işini biliyorsa yasal yollardan Öfkeliyim parayı unut Üzgünüm tecrübe konuşuyor
bizim bir ev parası gitmişti yaklaşık 100binytl civarı 1999 yılında adam sadece bizi dolandırmamış yüzlerce kişiyi dolandırmış adamın üstünde hiç bişey yok bi tırnak makası bile haczedecek bişey yok Beğenmedim adamı kaç kişi dağa çıkardı karısını kızını topuğuna sıktılar ama durum aynı adam dolandırmanın yöntemini biliyor Ağlıyorum Ama umudunu kesme bulursun belki, adamda suçsuzdur inşalllah Üzgünüm eğer suçluysa allah kolaylık versin Üzgünüm
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünya küçük, karşına çıkacaktır. Bir R1 parası yüzünden gidip de yurt dışına yerleşmez. Adı belki Alp Fidan bile değildir.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
furkan46
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun abı bunlar bıze hep tecrube heppp Sinirlendim
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine geçmiş olsun diyorum. Ancak siz nasıl çek ödenmeden devir teslim yapmak gibi bir hataya düştünüz ona şaşırıyorum. Dilerim ki tahsilatınızı yapar, üzmeden üzülmeden sonucu mutlu erdirirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye