Sadece Motor kullanırken değil ki, bu lavuklar her zaman iş başındalar; yaya olsun, motor olsun, araba olsun hiç farketmiyor onlar için...!
Kendilerine hatalırını en tatlı şekilde bile söyleseniz hemen horoz gibi kabarıp canınıza kast ediyorlar. Amann dikkat, bulaşmayın, bulaştırmayın, takmayın, çıldırmayın; sonra saçma sapan bir şey yüzünden çok üzülürsünüz.
SELAM ARKADASLAR,
TOFAŞ FİYAT V.S. SÜRÜCÜLERİNİN EĞİTİMSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ,ŞU BULUNDUĞUMUZ SAYFADA PLANLADIĞIMIZ HANGİ YORUMLAR EĞİTİM ÜRÜNÜ ÇOK MERAK ETTİM
oto sürücülerinde hata yapanlar nasıl çok ise,motsiklet sürücülerinde de durum aynı, motosikletlerin kurallara çok uyduğunu söyleyebilirmiyiz ?
bu işleri adam döverek çözemeyiz tabiki,sürücü bilincinin oturması çok kolay bir şey değil, sabır ve saygı işidir. motosikletle ilgilenen herkesin öncelikle kendisinin duyarlı olması sonrada çevresine bu işi sukunetle anlatması,motsiklet derneklerinin ve örgütleyen web sitelerinin yetkili emniyet ve bakanlıklara bu konulardaki şikayetlerini sık sık dile getirerek düzenlemelerin değiştirilmesini belki sağlayabiliriz.
yoksa,böyle gelmiş böyle gider oluruz.
herkese saygılar
okmeydanından haliçe kadar sıkışık trafikte ilerledik ve haliç tünelini geçtiğimiz anda trafik açıldı sadece 500 mt.liğine boşalan yolda sol şeridi kapladım gidiyorum ve birkaç yüz metre ileride herkes dururken benden yol istiyordu bir mercedes kardeşim... tabiiki yol vermedim ama ardından trafik durunca sol şeridin soluna geçip durdum ve dönüp ona da elle gel gel işareti yaptım epey bi korna çaldı ama yok böyle bi zevk herkeşlere öneririm....
şerit farketmiyor aslında scooterla yolun hakkını versen de herkes yol istiyor, chopper la en soldan 60 la da gitsen genelde saygu duyuyorlar, genelde rahatsız eden olmuyor... ama bu motorlar için diil bizim şahinle soldan gidince de hızlı da olsan herkeş yol istiyor, pederin arabayla gidiyosam zorlamıyolar.. _________________ -------------------------------------
debbah
Honda Shadow ____ 07
Mondial 125 MT ____ 05
Tarih: 02.04.2008 - 16:43 Mesaj konusu:
bu denli basiretsizlerle hiç uğraşamamnı tavsiye ederim arkadaşım...özellikle şahin vs.kullanan krolardan kaç...
İtalya'daki uygulamaya gelince...bizim ülkemizde olması için en azından 5-10 sene geçmesiniz bekleyeceğiz malasef...daha idrak edemedi ülkemiz yöneticileri motosikletin nasıl bir vesait olduğunu... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Arkadaşlar, taciz durumunda yolda gördüğünüz trafik polisleri hiç bir müdahelede bulunmuyor. Ancak, sizi taciz eden aracın plakasını alarak cep telefonunuz ile Alo Trafik'e bu plakayı bildirdiğiniz zaman, telefonla ihbar olduğu ve bu konuşmalar kaydedildiği için merkezin bunu anons etme zorunluluğu varmış. İhbarınızı yaparken de, şu plakalı araç seyir halindeki bir motosikleti kaza yapmaya zorluyor gibi bir bildirim yaparsanız, araç mecburen anons ediliyormuş. Böyle kişilerle hiç muhatap olmamak lazım, çünkü trafikte ne yapacakları belli olmaz, çünkü 4 teker ve yere bizden sağlam basıyorlar. Eğitimli olmasının da önemi yok. Ben ne üniversite mezunları gördüm, yanımdan geçen motora bakıp "içimden şunu çarpıp devirmek geçiyor" diyen. Motosiklet konusunda eğitimli olmaları ve çarpmaları halinde sürücüye ve artçısı varsa o kişiye zarar vereceklerinin, hatta ölümlerine bile sebep olabileceklerinin anlatılması gerekiyor. Başka türlü bunlar anlamazlar.
Daha önce solladıysan kendine yedirememiştir, gururuna falan dokunmuştur denyonun.
Akşam evde o sinirle karıyıda döver o şimdi
bu arada en sağ şeritte idim rikonun da dediği gibi daha önce sollamıştım
herif okadar sallak ki kapalı havada güneş gözlüğü takıyodu
anladınız siz onu (harbi orijinal KRO) _________________ 0 rh ( + ) uğur uluğ
kristar_modenas, bundan dengesiz değil olsa olsa şerefsiz kanıbozuk sürücü olur...ya sana bişey olsaydı Allah korusun... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Zx12aLİ evt haklısın benim içimden geçen şeyler çok daha ağır buraya yazamam insan değil bunlar hayvan hiç değil
XANDROS aşşağılamak değilde ben onu bi o arabadan indirseydim bundan sonra bir motosiklet gördüğünde saygı duruşunda beklerdi _________________ 0 rh ( + ) uğur uluğ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız