Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - eğitim şart (dengesiz sürücü)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

eğitim şart (dengesiz sürücü)

eğitim şart (dengesiz sürücü)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece Motor kullanırken değil ki, bu lavuklar her zaman iş başındalar; yaya olsun, motor olsun, araba olsun hiç farketmiyor onlar için...! Öfkeliyim

Kendilerine hatalırını en tatlı şekilde bile söyleseniz hemen horoz gibi kabarıp canınıza kast ediyorlar. Amann dikkat, bulaşmayın, bulaştırmayın, takmayın, çıldırmayın; sonra saçma sapan bir şey yüzünden çok üzülürsünüz. Bravo
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
guzzi44
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM ARKADASLAR,
TOFAŞ FİYAT V.S. SÜRÜCÜLERİNİN EĞİTİMSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ,ŞU BULUNDUĞUMUZ SAYFADA PLANLADIĞIMIZ HANGİ YORUMLAR EĞİTİM ÜRÜNÜ ÇOK MERAK ETTİM Gülümsüyorum

oto sürücülerinde hata yapanlar nasıl çok ise,motsiklet sürücülerinde de durum aynı, motosikletlerin kurallara çok uyduğunu söyleyebilirmiyiz ?
bu işleri adam döverek çözemeyiz tabiki,sürücü bilincinin oturması çok kolay bir şey değil, sabır ve saygı işidir. motosikletle ilgilenen herkesin öncelikle kendisinin duyarlı olması sonrada çevresine bu işi sukunetle anlatması,motsiklet derneklerinin ve örgütleyen web sitelerinin yetkili emniyet ve bakanlıklara bu konulardaki şikayetlerini sık sık dile getirerek düzenlemelerin değiştirilmesini belki sağlayabiliriz.

yoksa,böyle gelmiş böyle gider oluruz.
herkese saygılar
Başa dön
guzzi44 Çevrimdışı guzzi44 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okmeydanından haliçe kadar sıkışık trafikte ilerledik ve haliç tünelini geçtiğimiz anda trafik açıldı sadece 500 mt.liğine boşalan yolda sol şeridi kapladım gidiyorum ve birkaç yüz metre ileride herkes dururken benden yol istiyordu bir mercedes kardeşim... tabiiki yol vermedim ama ardından trafik durunca sol şeridin soluna geçip durdum ve dönüp ona da elle gel gel işareti yaptım epey bi korna çaldı ama yok böyle bi zevk herkeşlere öneririm....

şerit farketmiyor aslında scooterla yolun hakkını versen de herkes yol istiyor, chopper la en soldan 60 la da gitsen genelde saygu duyuyorlar, genelde rahatsız eden olmuyor... ama bu motorlar için diil bizim şahinle soldan gidince de hızlı da olsan herkeş yol istiyor, pederin arabayla gidiyosam zorlamıyolar..
Mondial 125 MT ____ 05
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu denli basiretsizlerle hiç uğraşamamnı tavsiye ederim arkadaşım...özellikle şahin vs.kullanan krolardan kaç...

İtalya'daki uygulamaya gelince...bizim ülkemizde olması için en azından 5-10 sene geçmesiniz bekleyeceğiz malasef...daha idrak edemedi ülkemiz yöneticileri motosikletin nasıl bir vesait olduğunu... Üzgünüm
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 02.04.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzzi44 demiş ki:

oto sürücülerinde hata yapanlar nasıl çok ise,motsiklet sürücülerinde de durum aynı, motosikletlerin kurallara çok uyduğunu söyleyebilirmiyiz ?

ben motorlardan daha çok korkuyorum...
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, taciz durumunda yolda gördüğünüz trafik polisleri hiç bir müdahelede bulunmuyor. Ancak, sizi taciz eden aracın plakasını alarak cep telefonunuz ile Alo Trafik'e bu plakayı bildirdiğiniz zaman, telefonla ihbar olduğu ve bu konuşmalar kaydedildiği için merkezin bunu anons etme zorunluluğu varmış. İhbarınızı yaparken de, şu plakalı araç seyir halindeki bir motosikleti kaza yapmaya zorluyor gibi bir bildirim yaparsanız, araç mecburen anons ediliyormuş. Böyle kişilerle hiç muhatap olmamak lazım, çünkü trafikte ne yapacakları belli olmaz, çünkü 4 teker ve yere bizden sağlam basıyorlar. Eğitimli olmasının da önemi yok. Ben ne üniversite mezunları gördüm, yanımdan geçen motora bakıp "içimden şunu çarpıp devirmek geçiyor" diyen. Motosiklet konusunda eğitimli olmaları ve çarpmaları halinde sürücüye ve artçısı varsa o kişiye zarar vereceklerinin, hatta ölümlerine bile sebep olabileceklerinin anlatılması gerekiyor. Başka türlü bunlar anlamazlar.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.04.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Daha önce solladıysan kendine yedirememiştir, gururuna falan dokunmuştur denyonun.
Akşam evde o sinirle karıyıda döver o şimdi

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bu arada en sağ şeritte idim rikonun da dediği gibi daha önce sollamıştım
herif okadar sallak ki kapalı havada güneş gözlüğü takıyodu
anladınız siz onu (harbi orijinal KRO)
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas demiş ki:
Alıntı:

Daha önce solladıysan kendine yedirememiştir, gururuna falan dokunmuştur denyonun.
Akşam evde o sinirle karıyıda döver o şimdi

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

herif okadar sallak ki kapalı havada güneş gözlüğü takıyodu
anladınız siz onu (harbi orijinal KRO)

Halkını neden aşağılıyorsun? Belki de gözleri rahatsızdır adamcağızın?

Dil çıkarıyorum
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.04.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas, bundan dengesiz değil olsa olsa şerefsiz kanıbozuk sürücü olur...ya sana bişey olsaydı Allah korusun...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldhunter
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım ıcınde anı sorun .bende 125cc Gülümsüyorumşimdilik hafızaya alıyorum.motor büyüyünce faiziyle geri iade etcem.cok ta kızarsam indirir arabadan alırım kucağıma
Başa dön
goldhunter Çevrimdışı goldhunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.04.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLİ evt haklısın benim içimden geçen şeyler çok daha ağır buraya yazamam insan değil bunlar hayvan hiç değil Öfkeliyim Sinirlendim

XANDROS aşşağılamak değilde ben onu bi o arabadan indirseydim bundan sonra bir motosiklet gördüğünde saygı duruşunda beklerdi Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal