TT600, Konyaya motoru almaya geldiginde yanın bayan vardı oda bu resimdeki bayan onun resmide vardı bende kaybettim verdigin bilgilerden dolayı teşekkür ederim sizide dolandırmış hangimiz bulursak haberleşelim
Yardımcı olan dileklerini yazan bütün dostlarımada teşekkür ederim _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tarih: 02.04.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Gerçekten çok geçmiş olsun.Bu da hırsızlığın başka bir modeli işte.Ha evinin önünden çalmışlar ha bu şakilde dolandırmışlar.Fakat blur un söylediğinede katılmamak mümkün değil.Bu şekilde alacak verecek davası yüzünden nice iyi dostların hatta akrabaların birbirine düştüğünü çok iyi biliyorum .İnan bana adliyeler bu tür davalarla dolmuş bir vaziyette.Bu durumda ise bize düşen tek şey kimle olursa olsun alış verişimizi sağlam olarak yapmaktır......Ama olmuş bikere işte yapacak çokta şey yok sana tekrar geçmiş olsun diyorum...
UL..N ŞRFSZ kimse kimsenin parasını yiyebilirmi,çekirge gibi bir yerde ezilirsin,bu tarz adamlar eglenceye düşkündür İzmir ve Antalya yöresindeki arkadaşlarım daha dikkatli olursa belki bir sonuç alırız. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 03.04.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
bütün md ilgilenir inşallah şerefsizin tipinde meymenet yokkiii yawww yakalarsam döverde getiririm ama söyliim
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
gerçekten çok geçmiş lsun şerefsiz o . çocuğu istanbul da görürlerse bizim arkadaşlara dağıtiim şerefsizin resmini buluruzda biz bu adamın anasına avradına birşeyler yapar öyle göndeririz sorun olurmu sizin için beyler _________________ yunus aykut a + pozitif
şükrü abi ALLAH bu adamı senin karşına çıkartmasın olacakları biliyorum :)ne diyim konuyu biz zaten biliyoruz inşallah bi yolu bulunurda bulunur bu adi ben hiç görmedim senden motoru aldıgı zaman ama adamda demekki öyle bi insanları baglama ve insanların insanlık duyguları ile oynama varki güven veriyor kendisine çünkü şükrü abiyi tamamen iyi niyetler içerisinde dolandırmış şerefsiz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız