Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, Konyaya motoru almaya geldiginde yanın bayan vardı oda bu resimdeki bayan onun resmide vardı bende kaybettim verdigin bilgilerden dolayı teşekkür ederim sizide dolandırmış hangimiz bulursak haberleşelim

Yardımcı olan dileklerini yazan bütün dostlarımada teşekkür ederim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karı koca ekip olmuşlar dolandırıyorlar , vay be film gibiymiş.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, moralim bozuldu yaffff Öfkeliyim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T.C. Kimlik No: 21728025120

İl: KAHRAMANMARAŞ İlçe: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ

Adı: HARUN Soyadı: KADIOĞLU

Mahalle / Köy: TURAN MAH.

Baba Adı: MUSTAFA

Anne Adı: LATİFE

Doğum Yılı: 1970

Cinsiyeti: Erkek

Cilt No: 31

Aile Sıra No: 210

Birey Sıra No: 51

En son capodelcapo tarafından 04.04.2008 - 15:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, inşallah bulunur dayı yaaa

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok geçmiş olsun.Bu da hırsızlığın başka bir modeli işte.Ha evinin önünden çalmışlar ha bu şakilde dolandırmışlar.Fakat blur un söylediğinede katılmamak mümkün değil.Bu şekilde alacak verecek davası yüzünden nice iyi dostların hatta akrabaların birbirine düştüğünü çok iyi biliyorum .İnan bana adliyeler bu tür davalarla dolmuş bir vaziyette.Bu durumda ise bize düşen tek şey kimle olursa olsun alış verişimizi sağlam olarak yapmaktır......Ama olmuş bikere işte yapacak çokta şey yok sana tekrar geçmiş olsun diyorum...
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 02.04.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, İnşaALLAH Malim

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UL..N ŞRFSZ kimse kimsenin parasını yiyebilirmi,çekirge gibi bir yerde ezilirsin,bu tarz adamlar eglenceye düşkündür İzmir ve Antalya yöresindeki arkadaşlarım daha dikkatli olursa belki bir sonuç alırız.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dai o mevzu daha hallolmadımı Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çek olayına girmeyin Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bende halloldu biliyordum Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın tipinde tip yok zaten Öfkeliyim
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 03.04.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tipi kazıdım aklıma şerefsizin inşallah yakalarız hoca yakalarızda anasını avradını..... töbe töbe şerefsiz
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 03.04.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün md ilgilenir inşallah şerefsizin tipinde meymenet yokkiii yawww yakalarsam döverde getiririm ama söyliim Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

gerçekten çok geçmiş lsun şerefsiz o . çocuğu istanbul da görürlerse bizim arkadaşlara dağıtiim şerefsizin resmini buluruzda biz bu adamın anasına avradına birşeyler yapar öyle göndeririz sorun olurmu sizin için beyler

motocyle driving is revolitions
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Bladerbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü abi ALLAH bu adamı senin karşına çıkartmasın olacakları biliyorum :)ne diyim konuyu biz zaten biliyoruz inşallah bi yolu bulunurda bulunur bu adi Sinirlendim ben hiç görmedim senden motoru aldıgı zaman ama adamda demekki öyle bi insanları baglama ve insanların insanlık duyguları ile oynama varki güven veriyor kendisine çünkü şükrü abiyi tamamen iyi niyetler içerisinde dolandırmış şerefsiz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal