Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 03.04.2008 - 01:23 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
antakin, harika olmuş..
Ama bak sen böyle yaparsan her gezi sonrasında böyle güzel klipler bekleriz senden..
Hakikaten şahane olmuş..
Sanki o anları tekrar yaşamış gibi oldum..
Öncelikle emeğim MD tarafından beğeni aldiği için çok teşekkurederim
Sevgili Hakan Dincer ,
1- Gezi harika
2-Arkadaşlık harika
3-Misafir edenler harika
Eh ozman geriye ne kalıyor? geriye kalan buna güzel bir şekilde , cevap vermek kalıyor ;bende bunu yapmak istedim , hatta yetinmedim birde videosu gelecek şuanda hazırlamaya çalışıyorum sanırım yeni topic yada bu topice ek olarak paylaşım yapmayı düşünüyorum(müzği sonuna kadar çalacak ama:) slaytın müziği erken bitti acemilik işte :)olsun artık okadarcık kusurum
Anafikir şuki : MD için bütün zahmetler feda olsun !!!
Tarih: 03.04.2008 - 02:06 Mesaj konusu:
antakin, bu daha bi güsell olmus ellerine saglık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Ya ben nasıl dün kaçırmışım bunu, Allahtan akşam öğrendim... Akın ellerine sağlık harika bir slayt gösterisi olmuş (Her ne kadar bazı yerlerde seni çekememişsem de - o da acemilik işte - ortaya bence çok güzel ve anı olarak saklanacak bir ürün çıkmış. Teşekkürler .....
Tarih: 03.04.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.04.2008 - 13:46 Mesaj konusu:
gercekten güzel bi çalışma olmuş gezide süperdi işallah yine böyle uzun geziler olur!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız