Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - geç kalmış çanakkale gezi fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

geç kalmış çanakkale gezi fotoları

geç kalmış çanakkale gezi fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 03.04.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
antakin, harika olmuş..
Ama bak sen böyle yaparsan her gezi sonrasında böyle güzel klipler bekleriz senden..
Hakikaten şahane olmuş..
Sanki o anları tekrar yaşamış gibi oldum..

Öncelikle emeğim MD tarafından beğeni aldiği için çok teşekkurederim
Sevgili Hakan Dincer ,
1- Gezi harika
2-Arkadaşlık harika
3-Misafir edenler harika
Eh ozman geriye ne kalıyor? geriye kalan buna güzel bir şekilde , cevap vermek kalıyor ;bende bunu yapmak istedim , hatta yetinmedim birde videosu gelecek şuanda hazırlamaya çalışıyorum sanırım yeni topic yada bu topice ek olarak paylaşım yapmayı düşünüyorum(müzği sonuna kadar çalacak ama:) slaytın müziği erken bitti acemilik işte :)olsun artık okadarcık kusurum Gülümsüyorum
Anafikir şuki : MD için bütün zahmetler feda olsun !!!
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.04.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, bu daha bi güsell olmus ellerine saglık Bravo
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 03.04.2008 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkurederim
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ben nasıl dün kaçırmışım bunu, Allahtan akşam öğrendim... Akın ellerine sağlık harika bir slayt gösterisi olmuş (Her ne kadar bazı yerlerde seni çekememişsem de - o da acemilik işte - ortaya bence çok güzel ve anı olarak saklanacak bir ürün çıkmış. Teşekkürler ..... Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 03.04.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş, eline sağlık...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 03.04.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzell Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi, güzel çalışma Alkışlıyorum
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
snowtiger
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arladaşlar gercekten harıka olmuş kıskandım yahuuu bundan sonrakı gezı ne zaman yada gezıler dıyelım cunkı yaz gelıyorrr .))
Başa dön
snowtiger Çevrimdışı snowtiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten güzel bi çalışma olmuş Alkışlıyorum gezide süperdi işallah yine böyle uzun geziler olur!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 03.04.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım gelmemekle cok buyuk hata yapmısım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 03.04.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşim teşekürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.04.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık güzel olmuş Bravo
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 03.04.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka gecikmeli ama güzel oldu ellerine ve zamanına sağlık
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 03.04.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri böyle seyretmek daha bi eğlenceli oluyo,güzel ve eğlenceli bir geziydi.ellerinize sağlık. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal