bu facebooktan bişey anlamıyom ben _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 08.03.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu facebooktan bişey anlamıyom ben
boşver hiç takılma çok amele kaynıyo
bende çıkıcam zatenn _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Hemem tıkla üye ol 305 kişi olduk her gün çığ gibi büyüüyor geç kalma _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 19.03.2008 - 15:06 Mesaj konusu:
ben bu siteye bir türlü alşımadım fecaye üye yaptı bir arkadaş md yede ekledim oraya kendimi ama çok az su anda 5 farklı grup var md diye ama toplasan 500 kişiyi gecmez _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 372 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 02.04.2008 - 00:37 Mesaj konusu:
Mozilla Firefox ta türkçe site _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
nasıl olacak bu biri bana öğretsin. ciddiyim yahu. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız