Tarih: 03.04.2008 - 09:24 Mesaj konusu: Kanuni atv 150 hakkında
Merhabalar öncelikle. Bir kaç sorum olacaktı burada bi komşum kanuni150 aldı bende almayı planlıyorum bişiler sormak isterim bu 150 cc lik kanuni atv ye 2 kişi binebiliyormuyuz ? Bikaç yazıda okudum geri viteslileri çıkacak cıktılarmı yada geri vitesli modeli varmı ? Plaka durumu nasıl çıkartabilirmiyiz ? Daha cok arazide deil şehir içinde kullanıcam bilgisayarcıyım sağa sola giderken kasa taşımak amaçlı ne dersiniz.
Tarih: 03.04.2008 - 09:46 Mesaj konusu:
3rk4n, Arkadaşım sana tek söyleyebileceğim sağlamlığını test etmek istiyorsan istediğin gibi pazar günü bize katıl http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=61820#1237941 _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Davetiniz için cok teşekkürler yalnız ben hatay dörtyoldayım. Evet varmı anlatabilecek
bende hatay reyhanlı dayım sana kanuni 250 yi oneririm
ama istersen110 kanuni al arkaya sepet taktır ok _________________ www.atv-motor.azbuz.com
Merhabalar öncelikle. Bir kaç sorum olacaktı burada bi komşum kanuni150 aldı bende almayı planlıyorum bişiler sormak isterim bu 150 cc lik kanuni atv ye 2 kişi binebiliyormuyuz ? Bikaç yazıda okudum geri viteslileri çıkacak cıktılarmı yada geri vitesli modeli varmı ? Plaka durumu nasıl çıkartabilirmiyiz ? Daha cok arazide deil şehir içinde kullanıcam bilgisayarcıyım sağa sola giderken kasa taşımak amaçlı ne dersiniz.
Slm , geri viteslisi var atv 150gv olarak geçiyor...3950 + plaka masrafı yalnız bandrolü 160 ytl civarı 6 ayda bir ödüyorsun(en kötü yanı bu bandrol )...normal de 1 kişilik ama 2 kişi binilebiliyo tabi aracın dengesini biraz bozar daha dikkatli kullanmanız lazım...Eğer sizin orda polis ya da jandarma pek plaka ile ilgili zorluk çıkarmıyorsa atv 150 offroad ı al vergisi falan yoktur plaka da çıkaramazın 3180 ytl onun fiyatı...
Not : Geri vitessiz sakın alma çok pişman olursun...
tavsiye edebilirim atv150 yi,gecekten güçlü bi motor.
2 kişi rahat biniliyo,test edildi tarafımdan:)
geri viteslileri bu aralar çıkmayacak,kanunının geri vitesli odeli var zaten,buffalo adı ama 8milyara yakın fiyatı.
trafiğe çıkan araç sınıfında olduğundn plaka çıkartmak zorundasın.
atv lern sadece 50cc olan modellernde plaka-ruhsat zorunluluğu yoktur.50cc de pek bi işine yaramaz,çocuk motoru gibi.
arkaya sağlam bi sepet eklersen,kasa taşımak için ideal bence.yedek parça sıkıntısı da yok denecek kadar az ayrıca.
tavsiye ederim.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
erinch demiş ki:
3rk4n demiş ki:
tavsiye edebilirim atv150 yi,gecekten güçlü bi motor.
2 kişi rahat biniliyo,test edildi tarafımdan:)
kanunının geri vitesli odeli var zaten,buffalo adı ama 8milyara yakın fiyatı.
trafiğe çıkan araç sınıfında olduğundn plaka çıkartmak zorundasın.
atv lern sadece 50cc olan modellernde plaka-ruhsat zorunluluğu yoktur.50cc de pek bi işine yaramaz,çocuk motoru gibi.
arkaya sağlam bi sepet eklersen,kasa taşımak için ideal bence.yedek parça sıkıntısı da yok denecek kadar az ayrıca.
tavsiye ederim.
_________________ Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi durum
kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum...
Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
zaten bu kafayla değil seni, evi bile zor bulurum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız