Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.04.2008 - 10:57 Mesaj konusu:
mezar demiş ki:
Arkadaşlar görevlerinizde başarılar...
derkunt, Hakkı agbi Haklısın ama işte 1 ben anadolu yakası = 5 onlar avrupa yakası daha ne diyeyim....
Hepside birbirrinden değerli arkadaşlar ama sen Toprağımsın nede olsa sen ayrısın Burakcım. hepinize kolay gelsin başarılar _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 03.04.2008 - 14:08 Mesaj konusu:
kim bu hıyarlar? ne işleri var ?MD atın bunları atınn !!! _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 03.04.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
tebrikler ve yeni görevlerinde başarılar... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Anaaaaa, yanlız bu grup yandı. Organizatörlerin hepsi gezmeyi seviyor, yemeyi seviyor, dansetmeyi seviyor (Akın tangocu, ben salsacı), of diyorim ki ne offf hem de.
Sevgili riderim Barbaros ve de Tango arkadaşım Akın, ikinizi de kutluyorum. Birlikte güzel şeyler yapacağız
Bencede biraz daha düşünseydiniz eğer bu benim yan taraftaki komşu kel barbaros'tan bahsediliyorsa sizin işiniz var sayın başkanlar _________________ şaka gibi...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız