Kayıt: Jun 04, 2007 Mesajlar: 866 Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN
Tarih: 03.04.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
titi, sen gıtt o fılmıe.....afrıkaya anlat........
Son Mesajdan 36 saniye:
ZX14, herkes göztepeli olmaz götepelı olman için
1 izmirde oturmen lazım
2 egeli olmalazım herhanga yerden asla..........
3 o kan sadece ...............neyse soylemeyam
Tarih: 03.04.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
marsille, Kaç senedir foruma üyüyim banlanmam senin yüzünden olucak heralde. Türk milli takımı berabere kaldı diye sevindin heralde. Sağda solda Türküm diye gezme lan sen. Mustafa Denizli zamanında içimizdeki İrlandalılara hediye olsun demişti. Ben Galatasaraylıyım ama dün çok gururlandım. Bu galibiyette içimizdeki yunanlılara hediye olsun.
En son Arthas tarafından 03.04.2008 - 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.04.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
marsille işine gelince ne güzel Türkçe yazıyorsun sen...
1- smyrne = izmir demektir ki eğer orda yaşıyorsan tarihini bil bugününü yaşat
2- Göztepeli lerin senden haberi var mı çok merak ediyorum
3- Biz Yunanlıları kardeş görürdük seni tanıyana kadar
4- Feneri sevmiyorsan buraya niçin yazıyorsun psikolojik sorunların mı var??
5- Farenin aklı kıttır bu arada bilgine
Şansını daha fazla zorlama bence Sana söylenen sözlerin 1 tanesini duysaydım çoktan kendimi denize atmıştım.. Haid atalarına yaptıklarımızı bu sefer kendin yap yorma mutlu TÜRK gençlerini _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Tarih: 03.04.2008 - 14:29 Mesaj konusu:
CoBaLT,Şimdi Mehmet Albayrak ile konuştum siyah 1000rr almış birde Daytona dan 08 r1 almışlar...Hayırlısı olsun... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız