Tarih: 03.04.2008 - 13:48 Mesaj konusu:
NaSta, hayırlı yolculuklar iyi gazlamalar
bnm bir ricam olacak senden KUŞADASINDA oturan ÖZGÜR ÇAL kardeşimle tanışmıştım izmir md nin aqua park etkinliğinde . KIRMIzı 600f i vardı ozmanlar bilmiyorum hala varmı ama merak içersindeyim nerelerde diye tanıyan warsa pm den bi haber versin... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.04.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
pazartesiye kadar hava yağışlı ve oldukça yoğun yağmur görünüyor!!! bence bu program ertelenir kardesim!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 03.04.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
marsille,SS ciler zekidir yağmurda arabaya binerler! seningibi mallar yağmur altında donuna kadar ıslanır bende izleyip gülerim!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Tarih: 03.04.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
marsille, bence sende de akıl yok!! motor benim çocuğum gibidir yağmur altında les gibi çamur içine asla sokmam onu!! insan çocuğunu yağmurda camurda sokağa salarmı?? benim bir motor temizlemem 4-5 saat sürer sonrada onu çamur içine sokmak nekadar akıllıca?? kaldiki race makinalar cadde motorudur,çamur için yapılmammıştır,ve eger yağmurda kullancaksan yağmur lastiği takman gerek cünkü race makinaların lastikleri kuru zemin lastikleridir!! bunları ögrenmeden kalkıp laf olsun diye konuşma!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 03.04.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
Vallahi Bakıcaz. Bana yağmur falan farketmez ben gazlarımda gelicek arkadaşları bilemem ... =) Sırf bu iş için gideceğim desem yeridir.. Aydındanda gelen olursa bekleriz.. tkntzn@gmail.com gelicekler bu maildan msn yoluyla ulaşabilirler..
SRAD-HAN, Takmış sana bir kere.. Sen Enduro'da alsan yaranamazsın =)
marsille, Biz Enduro'cu değiliz. Scootercıyız _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız