Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.04.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
marsille, suanda benim aklım sadece senin buraya gelmende detaya giremicem çünkü ozman gelmekten vazgecersin,bide beni siteden atarlar!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.04.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
marsille, ya sen gerecekten ne içtin!! yada ne kullanıyosun bu sitede gercekten kendini bilmez dallamalarda var yok değil ancak onların kaptanı olursun!!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
MaLiZiYoo35, o beni tanımıyor oyuzden bukadar rahat!!sen beni tanıyosun basına neler gelir buraya gelince aklından gecenler vardır _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 03.04.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35, Teşekkürler..
SRAD-HAN & marsille arasında kutsal bir bağ oluştu Ama bir odaya kapatmak pek hayırlı olmaz
Uzun süre etkili bi şey içti galiba.. _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
SRAD-HAN, aklımdan gecenleri ne sen sor ne ben söyliyim marsille, ruh ve beden saglıgı icin hicde iyi şeyler olmaz bence [b]
Farecik Farecik duy sesimizi gelme butarafa aklın varsa guzel farecikk cikkk cikkk _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 03.04.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35 demiş ki:
SRAD-HAN, aklımdan gecenleri ne sen sor ne ben söyliyim marsille, ruh ve beden saglıgı icin hicde iyi şeyler olmaz bence [b]
Farecik Farecik duy sesimizi gelme butarafa aklın varsa guzel farecikk cikkk cikkk
ulan fare bi şaklaban eksikti onuda sen doldurdun komik palyanço seni _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 03.04.2008 - 15:43 Mesaj konusu:
haklısın haklısın marsille sen iyisin sen virajcısın sen yatarsın sen kalkarsın ama dikkat et izmirde yatırıp kaldırmasınlar seni canın yanar sevimli yaratık _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
marsille, sen bırak motoru virajı diskoları kızları anlat bize
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bak buda motorcu fareymiş virajları felan cok iyiymiŞ ... ama motorculugu kediyi görene kadarmış bence en kısa zamanda kediyi gör ve ne oldugunu farkına var yoksa bu hayat höp böyle fare olarak gecmez biraz motor'dan anlasan kedidin önunde şapka cıkarırsın ...
_________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
En son MaLiZiYoo35 tarafından 03.04.2008 - 16:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız