Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşadası M.D.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşadası M.D.
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille abi ALLAH sana akıl fikir versin çatlak fare Çok gülüyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, suanda benim aklım sadece senin buraya gelmende detaya giremicem çünkü ozman gelmekten vazgecersin,bide beni siteden atarlar!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nesquik, Amin =)
SRAD-HAN, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Taktı sana bence.
Marsille Srda-han'la arayı soğutmadan izmire gel bari.. =)
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O geçılcegın farkında slında onla vırajda... yarışcazNaSta,

neyse o nun ıyı gunlerı...bugunler- Çok gülüyorum

Son Mesajdan 49 saniye:

bırde komutan montan yazmış......puffff Çok gülüyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Gülüyorum sadece....
Motor = Enduro değildir.
Sana İnat mobilet alcam en sonunda Çok gülüyorum
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, mobılette guzel makına...kı bence..hor gorme bence..ama

ss ...neyse ???????????
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, inşallah hava elverişli olur sizde geziye gidersiniz kardeş.. Bravo

marsille, VE SRAD-HAN, ikinizi bi odaya kitleyip anahtarıda denize atsak ne olur acaba Çok gülüyorum Çok gülüyorum

marsille, sen bu SRAD-HAN, cok seviyorsun her halinden belli kardeş ... Delirdim
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, ya sen gerecekten ne içtin!! yada ne kullanıyosun bu sitede gercekten kendini bilmez dallamalarda var yok değil ancak onların kaptanı olursun!!

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MaLiZiYoo35, o beni tanımıyor oyuzden bukadar rahat!!sen beni tanıyosun basına neler gelir buraya gelince aklından gecenler vardır Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, Teşekkürler..
SRAD-HAN & marsille arasında kutsal bir bağ oluştu Çok gülüyorum Ama bir odaya kapatmak pek hayırlı olmaz Çok gülüyorum
Uzun süre etkili bi şey içti galiba..
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, aklımdan gecenleri ne sen sor ne ben söyliyim marsille, ruh ve beden saglıgı icin hicde iyi şeyler olmaz bence Dil çıkarıyorum [b]
Farecik Farecik duy sesimizi gelme butarafa aklın varsa guzel farecikk cikkk cikkk GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sparta 300 fılm seyretdımızmı ben ondan savaşcıyım......

ben komutan momutan dınlemem he he he h e Çok gülüyorum
Başa dön
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:
SRAD-HAN, aklımdan gecenleri ne sen sor ne ben söyliyim marsille, ruh ve beden saglıgı icin hicde iyi şeyler olmaz bence Dil çıkarıyorum [b]
Farecik Farecik duy sesimizi gelme butarafa aklın varsa guzel farecikk cikkk cikkk GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim ulan fare bi şaklaban eksikti onuda sen doldurdun komik palyanço seni Çok gülüyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nesquik, Bravo de ben gerçekım ben en ıyısı hızlkıyım yarişciyim

benı kımse geçemez ozellıkle vrajlarda
Başa dön
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın haklısın marsille sen iyisin sen virajcısın sen yatarsın sen kalkarsın ama dikkat et izmirde yatırıp kaldırmasınlar seni canın yanar sevimli yaratık Bravo Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 15:57    Mesaj konusu: fareçik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nesquik, nedemiş fareciki virajda kımse gecemezmiymişş Gülümsüyorum

marsille, sen bırak motoru virajı diskoları kızları anlat bize Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bak buda motorcu fareymiş virajları felan cok iyiymiŞ ... ama motorculugu kediyi görene kadarmış bence en kısa zamanda kediyi gör ve ne oldugunu farkına var Göz kırpıyorum yoksa bu hayat höp böyle fare olarak gecmez biraz motor'dan anlasan kedidin önunde şapka cıkarırsın ... Bravo Göz kırpıyorum

En son MaLiZiYoo35 tarafından 03.04.2008 - 16:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MaLiZiYoo35 Çevrimdışı MaLiZiYoo35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal