Cuma günü havanın yağışlı olması ve açık havada olamamak gibi bir durum sözkonusu olursa, toplantı kesinlikle İPTAL EDİLMEYECEKTİR. Bostancı çayır çimen yerine, Fenerbahçe BAHÇE CAFE'de yapılacaktır.
e benim Özel Ekzotik Köftelerimi orda pişirebilirmiyiz ki ,
ama Mangal şart ona göre
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
derkunt, ağbi mangalsız gelme cafe olsa biz mangalı yapalım
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.04.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
ekzotik demiş ki:
gevezehanim, demişki;
Alıntı:
Dikkat Dikkat!!!!!!!!!!!!!
Cuma günü havanın yağışlı olması ve açık havada olamamak gibi bir durum sözkonusu olursa, toplantı kesinlikle İPTAL EDİLMEYECEKTİR. Bostancı çayır çimen yerine, Fenerbahçe BAHÇE CAFE'de yapılacaktır.
e benim Özel Ekzotik Köftelerimi orda pişirebilirmiyiz ki ,
ama Mangal şart ona göre
derkunt, ağbi mangalsız gelme cafe olsa biz mangalı yapalım
EĞER YAMUR YAĞSA BİLE BOSTANCIDA MANGAL KÖFTE SONRA Fenerbahçe BAHÇE CAFE
Saat: 19:00 da Bostancısa mangal var. istiyen gelir. Gelmeyen Köfteden Mahrum kalır.
Yarın eğer yağarsa AHMAK ISLATAN yağacakmış. DELİ ISLATAN değil. METEOROLOJİ TAHMINI
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 03.04.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
derkunt abi süpersiniz yaaa ben gelcem bikini giymeye hiç niyetim yokkkk md yi seviyorum çayır çimeni seviorum millet gelirken teker yapıo bende yapmayı seviorum yarın gelecem ama 9 dan sonra ancak müsait olabilirim köfte ayırın bana heee md nin süper zıpzıp ı hizmetinizdedir _________________ yunus aykut a + pozitif
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 04.04.2008 - 00:18 Mesaj konusu:
Programın Son Hali;
19:00 da Bostancı çayır Çimen Mangal. Sonra hava yagıyorsa Fenerbahce Bahçe Kafe
Saat: 19:00 da Bostancısa mangal var. istiyen gelir. Gelmeyen Köfteden Mahrum kalır.
Yarın eğer yağarsa AHMAK ISLATAN yağacakmış. DELİ ISLATAN değil. METEOROLOJİ TAHMINI
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 04.04.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
tamero, abi anlaşılan bu akşam beraber iskeleden binecez seninle...saat kaçta nerde olayım ne dersin?sonra yanlız bırakma bak beni oralarda..... bu arada tel numaram 0544 605 72 43 abi haberleşelim....
Son Mesajdan 53 saniye:
kaancoleman, bikini mi giymek istiyon ıslanmak mı _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız