Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni 150 vs Keeway 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni 150 vs Keeway 150

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
3rk4n
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Kanuni 150 vs Keeway 150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler bu iki motoru karşılıştırırsak sizce hangisi ?
Başa dön
3rk4n Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delioglu
Üye
Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisi de aynı parça garantisi ve istendiğinde temini önemli yoksa kalite aynı neticede 2 side çin malı
Başa dön
delioglu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2side kalitesiz ama keeway biraz daha iyi diyorlar.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben keeway derim çin de yapılıyor fakat fabrika macaristandan oraya taşındı.aslı macar. bu arada ewt parça sorunu var orjinal de ama honda titan ın bütün parçaları uyuyor. o bakımdan hiç sıkıntı yaşanmıyor. bence biraz diğer forumları araştır. farkları daha detaylı öğrenebilirsin. ve lütfen o motor kalitesiz bu motor kaliteli ayrımına bilmeden girmeyelim.

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bozdek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV olarak soruyorsan ikisini de inceledim ve kanuniyi seçtim. Motomax 150 komando diye bir model satıyorlardı keeway yerine artık bu var falan demişlerdi ama satan yerler hiç güven veremedi. Ben de gittim servisi daha yakın diye kanuniye tercih ettim. Gürültüsü dışında da memnunum ama gürültü hepsinde standart mıdır bilemiyorum. Alışmışız güzel izoleli araba motorlarından ses gelmemesine o yüzden çok gürültülü geliyor.
Başa dön
bozdek Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye