Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 652 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 26.06.2008 - 10:35 Mesaj konusu:
ben keeway derim çin de yapılıyor fakat fabrika macaristandan oraya taşındı.aslı macar. bu arada ewt parça sorunu var orjinal de ama honda titan ın bütün parçaları uyuyor. o bakımdan hiç sıkıntı yaşanmıyor. bence biraz diğer forumları araştır. farkları daha detaylı öğrenebilirsin. ve lütfen o motor kalitesiz bu motor kaliteli ayrımına bilmeden girmeyelim. _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
ATV olarak soruyorsan ikisini de inceledim ve kanuniyi seçtim. Motomax 150 komando diye bir model satıyorlardı keeway yerine artık bu var falan demişlerdi ama satan yerler hiç güven veremedi. Ben de gittim servisi daha yakın diye kanuniye tercih ettim. Gürültüsü dışında da memnunum ama gürültü hepsinde standart mıdır bilemiyorum. Alışmışız güzel izoleli araba motorlarından ses gelmemesine o yüzden çok gürültülü geliyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız