Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 03.04.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo,dostum geçmiş olsun,ama sen bu hıyarı bulunca parayı nasıl tahsil edeceksin be dostum bu adamdan ?

Son Mesajdan 55 saniye:

ben görürsem anında sana dönecektir bilgi emin ol dostum Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun İstemiyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasık oldu zor bulursun be abiicim
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüh ya çok üzüldüm. Insallah bulunur haysiyetsiz.
Moralini bozma sükrü, cezasini çeker böyleleri...
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abe kardeşim hadi çek karşılığı sattın neden vekalet verirsin insan bazen boşluğa geliyor basereti bağlanıyor işte , neyse olan olmuş geçmiş olsun yapacak tek şey var bu şerefsizi bulmak başkalarının canını yakmasın bari çekirge bir sıçrar 2 sıçrar elbet bir gün zıplayamıcak ,şerefsiz recep ivediği andırıyor birde kakılmışmı neydi ona benziyor ordan unutmam bu simayı Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsiz adam

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burakakkus88
Üye
Üye

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamdır fotoyu tüm çevreme dağıttım bende gözetimdeyim herhangi bişey olursa ulaşıcaz sana..
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 04.04.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende maılle ve facebookla herkese yolladım onlarda tanıdıklara gonderıyorlar.umarım bı sonuc alırız.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.04.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok geçmiş olsun..Motor sahibi olmak kolya değil.Belki çoğuna lanetayn bir iki teker görünebilir ama bu motorların çoğu araba fiyatında.İster kolay kazasın ister yıllarca biriktirerek alın sonuçta binlerce ytl döküyorsunuz ortaya.Allah daha kötülerini yaşatmasın şükrü abi sana ve tüm iyi niyetli insanlara.Temennim bulunmasından yana...KOLAY GELSİN

MyMotoman.....
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çeki alırken çek sordurulur bankadan kontrol ettirilir

farkli bir durumla karşı karşıyayız hatalıyı aramak yerine bu soytarılıgı yapıp kayıplara karışan alp beyi arayıp bulmak lazım umarım bulursun bu adamı
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.04.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Bu insan bozmasının gerçek ismi kimlik bilgileri ve yeni resmi var 2. sayfadada var ama topic komple gözden geçirilmez diye bu sayfayada atıyorum

T.C. Kimlik No: 21728025120

İl: KAHRAMANMARAŞ İlçe: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ

Adı: HARUN Soyadı: KADIOĞLU

Mahalle / Köy: TURAN MAH.

Baba Adı: MUSTAFA

Anne Adı: LATİFE

Doğum Yılı: 1970

Cinsiyeti: Erkek

Cilt No: 31

Aile Sıra No: 210

Birey Sıra No: 51

Konyaya Motoru almaya geldiginde bu bayanda yanındaydı

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, abi gecmiş olsun İstemiyorum İstemiyorum Ağlıyorum
guardi10n
Üye
Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, kardeş bu hakan kadıoğlu'nun yanındaki kadının adı şenaymı ? eger hatırlıyorsan telefon numarası 05442264341 bu. bu isme ait internette birkaç arsa ve araç satış ilanı var muğlanın fetiye ilçesi ugrak yerlerinden
Başa dön
guardi10n Çevrimdışı guardi10n Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

capodelcapo, kardeş bu hakan kadıoğlu'nun yanındaki kadının adı şenaymı ? eger hatırlıyorsan telefon numarası 05442264341 bu. bu isme ait internette birkaç arsa ve araç satış ilanı var muğlanın fetiye ilçesi ugrak yerlerinden

bunlar karı koca dolandırıcı olmasın
tetox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi fotoyu adım kısa zamanda buluruz
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal