Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 03.04.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
Tüh ya çok üzüldüm. Insallah bulunur haysiyetsiz.
Moralini bozma sükrü, cezasini çeker böyleleri... _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 03.04.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
abe kardeşim hadi çek karşılığı sattın neden vekalet verirsin insan bazen boşluğa geliyor basereti bağlanıyor işte , neyse olan olmuş geçmiş olsun yapacak tek şey var bu şerefsizi bulmak başkalarının canını yakmasın bari çekirge bir sıçrar 2 sıçrar elbet bir gün zıplayamıcak ,şerefsiz recep ivediği andırıyor birde kakılmışmı neydi ona benziyor ordan unutmam bu simayı
Tamamdır fotoyu tüm çevreme dağıttım bende gözetimdeyim herhangi bişey olursa ulaşıcaz sana.. _________________ TUTKUN HER NEYSE PEŞİNDEN GİTMELİSİN...
Çok çok geçmiş olsun..Motor sahibi olmak kolya değil.Belki çoğuna lanetayn bir iki teker görünebilir ama bu motorların çoğu araba fiyatında.İster kolay kazasın ister yıllarca biriktirerek alın sonuçta binlerce ytl döküyorsunuz ortaya.Allah daha kötülerini yaşatmasın şükrü abi sana ve tüm iyi niyetli insanlara.Temennim bulunmasından yana...KOLAY GELSİN
MyMotoman..... _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Çeki alırken çek sordurulur bankadan kontrol ettirilir
farkli bir durumla karşı karşıyayız hatalıyı aramak yerine bu soytarılıgı yapıp kayıplara karışan alp beyi arayıp bulmak lazım umarım bulursun bu adamı _________________ MaLiZiYoo35
Bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Bu insan bozmasının gerçek ismi kimlik bilgileri ve yeni resmi var 2. sayfadada var ama topic komple gözden geçirilmez diye bu sayfayada atıyorum
T.C. Kimlik No: 21728025120
İl: KAHRAMANMARAŞ İlçe: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ
Adı: HARUN Soyadı: KADIOĞLU
Mahalle / Köy: TURAN MAH.
Baba Adı: MUSTAFA
Anne Adı: LATİFE
Doğum Yılı: 1970
Cinsiyeti: Erkek
Cilt No: 31
Aile Sıra No: 210
Birey Sıra No: 51
Konyaya Motoru almaya geldiginde bu bayanda yanındaydı _________________ --ne olursan ol yine gel--
capodelcapo, abi gecmiş olsun _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
capodelcapo, kardeş bu hakan kadıoğlu'nun yanındaki kadının adı şenaymı ? eger hatırlıyorsan telefon numarası 05442264341 bu. bu isme ait internette birkaç arsa ve araç satış ilanı var muğlanın fetiye ilçesi ugrak yerlerinden
capodelcapo, kardeş bu hakan kadıoğlu'nun yanındaki kadının adı şenaymı ? eger hatırlıyorsan telefon numarası 05442264341 bu. bu isme ait internette birkaç arsa ve araç satış ilanı var muğlanın fetiye ilçesi ugrak yerlerinden
bunlar karı koca dolandırıcı olmasın _________________ MaLiZiYoo35
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız