Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İST.MD.06/04/2008 pazar ATV ye gidİyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
ŞİMDİ KAVACIK BP Mİ? DEYKOZ BP Mİ? KAÇ TANE BP VAR ORDA YA TAM TERİNİ Bİ SÖLEYİN.

Yokmu uydu resmi falan

ya bu DEYKOZ neresi haritada uyduda arıya arıya bir hal oldum bulamadım istanbul dışımı yoksa DEYKOZLU yokmu aramızda neresiyse söylesin Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 04.04.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
derkunt demiş ki:
ŞİMDİ KAVACIK BP Mİ? DEYKOZ BP Mİ? KAÇ TANE BP VAR ORDA YA TAM TERİNİ Bİ SÖLEYİN.

Yokmu uydu resmi falan

ya bu DEYKOZ neresi haritada uyduda arıya arıya bir hal oldum bulamadım istanbul dışımı yoksa DEYKOZLU yokmu aramızda neresiyse söylesin Çok gülüyorum

Ya yanlış olmuş BEYKOZ BEYKOZ
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 04.04.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ora neresi,beykoz bp nerde,ben nerdeyim Şok oldum ...............

söz vermiyorum.ama orada olmaya çalışıcam OK
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.04.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_ demiş ki:
ora neresi,beykoz bp nerde,ben nerdeyim Şok oldum ...............

söz vermiyorum.ama orada olmaya çalışıcam OK

İşte Burası: KAVACIK

KIRMIZI NOKTA BULUŞMA YERİ KAVACIK SAAT:11:00

BEYKOZ ÇOK DAHA İLERDE ve TERS BİYER
Başa dön
BooRockRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yesilköy/ist.

MesajTarih: 04.04.2008 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o gün o saatlerde o civarlarda kesin yağmurlu veriyor arkadaşlar tatlı su motorcularına duyrulur... Dil çıkarıyorum

vallaa ben de gelip sizi izlemeyi çook isterdim ama fazla mesaim var o saatlerde alanda! Delirdim
CBR1000RR'06 GP1250'06 (LC8 990)
Başa dön
BooRockRR Çevrimdışı BooRockRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 04.04.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel çamurlu mamurlu iyi zevkini çıkarın bari yaa Delirdim Dans Motordelisi
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BooRockRR, Güzel soru Bahadır kim ?

Bahadır Yalova .......... Oteli'nin 307-308-309 Nolu odaları arasında telsizle nöbet tutan hıyar'ın biri, yanlız bir gün nöbet tutarken uyuklar ve telsize düşman mırıldanmaları takılır tesadüf ya o günde 307-308-309 nolu odalar da Volkanrr-Ben ve Oğuz arkadaşımız kalmaktadır... İstemiyorum Kısa bir süre sonra seslerin 308'den geldiği anlaşılır hemen yanındaki oda 309 olduğum için benden yardım istedi var gücümüze işgale müdahale ettik
ama kale içten fet edilmişdi yapılacak bir şey yoktu bende çok sinirlenip görev başında uyukladığı için BAHADIR'ı infaz ettim... O günden itibaren Volkanrr bana BAhadır adını taktı işde Göz kırpıyorum

3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, VOLKANRR nın diline düşeceğine kasımpaşa lağımına düş daha iyi bahadırcım ama yakışmışta hanş bahadır lık sana bre pürsıçanlı bahadır pehlivan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Üsdat çok haklısın Çok gülüyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte Burası: KAVACIK Burdamı buluşucaz. Bilgi lütfen

BEYKOZ ÇOK DAHA İLERDE ve TERS BİYER [/quote]
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Evet abi kavacık bp'de buluşucaz OK
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.04.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.5 saati 60ytl ye anlaşdım

Verilen Aksesuarlar

Atv motosikletleri ile safari turuna katılan misafirlerimiz üzerlerindeki kıyafetleri çıkarmadan akademimiz tarafından verilen yağmur geçirmez alt üst kamuflaj tulumlarını, motosiklet kasklarını, eldivenlerini ve çizmelerini giyerek geldikleri gibi temiz bir şekilde tesisimizden ayrılmaktadırlar. Ayrıca aynı aksesuarların birçok insan tarafından kullanılması nedeniyle akademimiz hijyeni sağlamak için bütün misafirlerine saç için bone, ayak için galoş ve eller için lateks eldiven vermektedir.

Eskiden Bir Resim

YANLIŞLIK OLMASIN BULUŞMA SAATİ ve TARİH BUDUR

YENİ TARİH : 06/04/2008/ Pazar
BULUŞMA YERİ : Kavacık BP
BULUŞMA SAATİ : 11:00

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi arkadaşlar yokmu başka gelen Motordelisi
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 04.04.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, oğlum senden başka topiğe yazan yok, ne iş????
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Ablam 2 yada 3 kişi takılıcaz sanırım Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal