Tarih: 04.04.2008 - 05:57 Mesaj konusu: MD Tv çok yakında geliyor..
Daha önce bu proje hakkında kısa bir ipucu vermiştim..
www.motordelisi.tv adresinden çok yakında MD Tv projesini hayata geçireceğiz..
Motosiklet camiasından haberler,roportajların videolarının yayınlanacagı sitede:
Yarışlardan görüntüler,pilotlarla roportajlar MD Tv ekibi tarafından hazırlanıp MD Tv internet sitesinden sizlere sunulacak..
Ayrıca MD Gezi ve aktivitelerinden video görüntüleride "Magazin" şeklinde sitede yer alacak
Ayrıca MD Tv ye üyelerimiz kendi videolarını gönderebilecekler.
Türkiye de bir ilki başltıyoruz..
Bunun için "Video Strem" server satın alındı..
HD Kameralarla çekimler yapılacak..Bunun yanında yarışlarda pilotların motorlarına OnBoard parmak kameralar yerleştirilip yarış içinden harika görüntüler alınacak...
ÇOK YAKINDA
MD Tv ye ait HD Çözünürlikteki Walpaper ı aşagıdan indirebilirsiniz
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 626 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 04.04.2008 - 07:42 Mesaj konusu: Re: MD Tv çok yakında geliyor..
HakanDincer demiş ki:
Daha önce bu proje hakkında kısa bir ipucu vermiştim..
www.motordelisi.tv adresinden çok yakında MD Tv projesini hayata geçireceğiz..
Motosiklet camiasından haberler,roportajların videolarının yayınlanacagı sitede:
Yarışlardan görüntüler,pilotlarla roportajlar MD Tv ekibi tarafından hazırlanıp MD Tv internet sitesinden sizlere sunulacak..
Ayrıca MD Gezi ve aktivitelerinden video görüntüleride "Magazin" şeklinde sitede yer alacak
Ayrıca MD Tv ye üyelerimiz kendi videolarını gönderebilecekler.
ÇOK YAKINDA
ilk önce hepinizi tebrik edmek istiyorumm hakan. baslangici arzu ederseniz benim cektigim DVD haline getirip 2007 Fas ülkesi nin cekimini yollayabilirimm.. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız