Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Tv çok yakında geliyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Tv çok yakında geliyor..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 05:57    Mesaj konusu: MD Tv çok yakında geliyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce bu proje hakkında kısa bir ipucu vermiştim..
www.motordelisi.tv adresinden çok yakında MD Tv projesini hayata geçireceğiz..
Motosiklet camiasından haberler,roportajların videolarının yayınlanacagı sitede:
Yarışlardan görüntüler,pilotlarla roportajlar MD Tv ekibi tarafından hazırlanıp MD Tv internet sitesinden sizlere sunulacak..
Ayrıca MD Gezi ve aktivitelerinden video görüntüleride "Magazin" şeklinde sitede yer alacak
Ayrıca MD Tv ye üyelerimiz kendi videolarını gönderebilecekler.
Türkiye de bir ilki başltıyoruz..
Bunun için "Video Strem" server satın alındı..
HD Kameralarla çekimler yapılacak..Bunun yanında yarışlarda pilotların motorlarına OnBoard parmak kameralar yerleştirilip yarış içinden harika görüntüler alınacak...

ÇOK YAKINDA

MD Tv ye ait HD Çözünürlikteki Walpaper ı aşagıdan indirebilirsiniz

MD Tv 1920x1080 HD Wallpaper

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 04.04.2008 - 17:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 04.04.2008 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuppiiiiiiiii Bizim de Bİ Tw miz Olcak ARtıkk... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
befehl_1912 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.04.2008 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi ? Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 04.04.2008 - 07:42    Mesaj konusu: Re: MD Tv çok yakında geliyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

Daha önce bu proje hakkında kısa bir ipucu vermiştim..
www.motordelisi.tv adresinden çok yakında MD Tv projesini hayata geçireceğiz..
Motosiklet camiasından haberler,roportajların videolarının yayınlanacagı sitede:
Yarışlardan görüntüler,pilotlarla roportajlar MD Tv ekibi tarafından hazırlanıp MD Tv internet sitesinden sizlere sunulacak..
Ayrıca MD Gezi ve aktivitelerinden video görüntüleride "Magazin" şeklinde sitede yer alacak
Ayrıca MD Tv ye üyelerimiz kendi videolarını gönderebilecekler.
ÇOK YAKINDA

ilk önce hepinizi tebrik edmek istiyorumm hakan. baslangici arzu ederseniz benim cektigim DVD haline getirip 2007 Fas ülkesi nin cekimini yollayabilirimm.. Motordelisi
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 04.04.2008 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın:Başkan'ım Merakla Bekliyoruz...

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 04.04.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun başka Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer Başkanım bu proje MD 'yi bir basamak daha yukarı taşıyacaktır. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 04.04.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi proje işallah devamı gelir Alkışlıyorum Dans Motordelisi
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 04.04.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dileriz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 04.04.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpperrr.motogp,sbk,ss,cross,drag,geziler hertürlü aktiviteyi atrtık kendı özbe öz kanalımızdanmı takıp edecezzz.mükemmel bi haber bu yaaaa.bu aktivitede emegi gecen herkese cok tekerkurrler.baskanım en kısa zamanda benım uyelık ıcın belgeler elıne gececek emın ol.vee herkese seslenıyorum.bızlere bukadar guzel olanakları saglayan,bılgı paylasım kapısını acan md ıcın uyelık yaptıralım lutfen.boylece sıteden daha guzel faydalar gorebılırız.bılıyorsunuzkı maddıyat bıe yerde kapıları acan ve kapıtan konumda.tekrardan tesekkurler-)
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir haber başkanım sabırsızlıkla bekliyoruz... Motordelisi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valahi olay artık koptu uzaya ne zaman gidicez Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olur walla başkanım başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum hadi bakalım Bravo
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açılmaya devam Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspava7 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye