Tarih: 04.04.2008 - 10:20 Mesaj konusu: Çorum kan ağlıyor
İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum. 5-6 gün önce bir arkadasımızın talıhsızce yapmıs oldugu kazayı sızınle paylasacaktım fakt kımse uzulmesın dıye paylasmak ıstememıstım çünkü durumu 75 saat içerisinde belli olucaktı ve durumuda iyiye dogru gıdıyordu. honda 929rr ile emrah zorlu kardeşimiz sabah 9 civarlarında bu yaza hazırlıgını yaptıgı motorunu denemek ıcın ıse gıtmeden once bıraz tadını cıkarmak ıstemıs. kontrolunu kaybeden arkadas duran araca carparak bugun sabah 5de hayata gözlerini ansızın yumdu.
inanın motordan soğdum. bu yaza imkanım oldu ve artık son 1 ay ıcerısınde bende yenı motoruma kavusma umuduyla bakıyordum ama gel sımdı bu durumla nasıl bınersen bın. hiç bir zaman bu tutkudan vaz gecmedım ama sogudum nedeni ise şu
ANNESİ HALA OĞLUM BANA KIYAMAZ O GÖZLERİNİ AÇAR DİYE AĞITLAR YaKIYOR Bunu yazarken bile kotu oluyoryum.
öğle namazından sonra cenazesını kaldıracagız. evdekı anamızı bacımızı ağlatmamamk ıcın LÜTFEN DAHA ÇOK DİKKAT _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız