Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Tv çok yakında geliyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Tv çok yakında geliyor..

MD Tv çok yakında geliyor..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimize hayırlı olsun
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir olay yaşasın yakışır bizim MD ye bizim diğer kanallardan neyimiz eksik bakın bu TV yayına başlasın motorsiklet olayı tüm yurtta nasıl patlıyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 04.04.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper olur arkadaşlar... Tebrikler.. Alkışlıyorum Delirdim
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, oh oh ne güzel Bravo şu gezi çekimlerini tv de göstereceksinizya artık herkes tv ye cıkam diye gezilere katılır bundan sonra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan başkan işi büyütüyor Çok gülüyorum yakında md residance fln görmeye başlarız Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Hakan Dinçer başarılar.
Sayın Başkan bu işinde üstesinden geleceğinden hiç mi hiç şüphem yok. Çünkü sen MD yi bu günkü haline getirdin. Bir motorsiklet grubundan bir klup yarattın. MD tv Hayırlı olsun bu konuda yapabileceğimiz bir şey olursa göreve hazır olduğumu bildiririm. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Uğurlu Olsun
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnternet TV yalnız..
Dikkat!!!
Tabi buda sonuçta önemli bir atılım..
Bu iş için muhabirler olacak..
Yarışlarda çekim yapacak,roportaj yapacak bir ekip olacak..
Tabi bunlarda MD üyeleri arasından seçilecek...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin hakan abi yaa Alkışlıyorum
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 04.04.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durmak yok yola devam Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Tv ye ait HD Çözünürlikteki Walpaper ı aşagıdan indirebilirsiniz

MD Tv 1920x1080 HD Wallpaper

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
İnternet TV yalnız..
Dikkat!!!
Tabi buda sonuçta önemli bir atılım..
Bu iş için muhabirler olacak..
Yarışlarda çekim yapacak,roportaj yapacak bir ekip olacak..
Tabi bunlarda MD üyeleri arasından seçilecek...
şimdi kotu oldu başkan internet tv sakat seyretmek verem eder adamı ben uydudan yapacagız sandıydımdı internetten bişi seyredilemz
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar hakan.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, öyle deme ilk adım internette olur ilerletiriz televizyona geçeriz..Başlangıcı yaptıktan sonra devamı gelir.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte budur Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum sesimizi daha geniş çevrelere duyurmak için atılmış çok önemli,deger verilesi,destek olunası bir girişim.BRAVO HAKAN DİNÇER.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal