Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::

Herkes Baksın ::Bu adam DOLANDIRICI::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.04.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, ben sanada yanlış yapmış sandım kusura bakma Gülümsüyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 04.04.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inş boluda faLAn görürsem anındapaket Bravo
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 04.04.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senın adına cok uzıldum Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 04.04.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü abi geçmiş olsun abi..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrixkamil, Sağolasın

guardi10n, Bilmiyorum bayanın adını belkide bu

MaLiZiYoo35, Bencede

tetox, İnşaALLAH

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

veryfast, Eyvallah

didimli, Sağolasın

HasanTahsin, Sağol Abim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trakya bölgesinede ben bakıcam arkadaşım inş. bulurum
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 05.04.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun umarım bu adi herifi bulursunuz?Sizin gezi ve organizasyonlarınızı sürekli takip ediyorum.Aslında bir çok arkadaşınıza motor felan alıyorsunuz,oldukçada tecrübelisiniz,nasıl olduda bu şekilde bir hataya düştünüz?İnanın çok üzüdüm...
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 05.04.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canabien, Eyvallah

aprillia, Sağolasın tufaya düşürdü bizi işte

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükü abi bende arıyacam o şerefsizi inşallah bulacağız Öfkeliyim Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, arkadaş geçmiş olsun,bence bu alayı tüm motorcular duymalı
ÇEK İLE MOTOR SATILMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ve nacizene benim çekle motor satışı konusunda bir teorim var.

çekle motor satılmaz

yani sabancı'nın çeki dahi olsa almayacaksın

ama dur koç'un çeki olunca sana kalmışşşşşş Beğenmedim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şükrü geçmiş olsun kardeşim.

İnşallah yakın zamanda ulaşırsın.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, gecmis olsun umarım tez zamanda cözülür sorun allah kötüye denk getirmesin zoırla basını belaya sokar böyleleri insanın Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah yakalarsın
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.04.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 05.04.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım seydişehir yada manavgatta görürüsem çarıma gerer sana alo derim
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal