Çorum Md başta olmak üzere hepimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabırlar versin. _________________ Ümit saadetten alınmış bir miktar borçtur, herşeyin yok olduğu anda bile ümit vardır.
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 04.04.2008 - 20:03 Mesaj konusu:
Başımız sagolsun diyorum.
Tabi bu haberleri duyunca ve görünce motordan bir sohuma geliyor ama lütfen biraz daha dikkat diyorum.. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 04.04.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
Başımız sağolsun arkadaşlar boyle haberler duymak acı hepimiz için biraz daha dikkat ve temkin.
allah yakınlarına sabır versin mekanıda cennet olsun... _________________
MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 04.04.2008 - 21:03 Mesaj konusu:
Çok acı bir durum Allah geride kalanlara sabır versin, bizler ne söylesek de sevdiklerinin yüreklerinde ki acıyı hissedemeyiz..Allah kimsenin başına vermesin... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 04.04.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
Kalanlara sabır kendisine Allah tan rahmet diliyorum _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız