şifreli kilitler güvenlimidir.. maçta, otelde, cafede vs. anahtarın cebimden alınabileceğini ve dünyadaki en sağlam kilidin bile kendi anahtarına karşı pek bir şansı olmadığından, şifreli zincirle kitleyince daha huzurlu oluyorum.. disk kilidi de takılı tabi... _________________ -------------------------------------
debbah
Honda Shadow ____ 07
Mondial 125 MT ____ 05
Tarih: 05.04.2008 - 03:07 Mesaj konusu:
Paylaşım için çok saol..Fakat işimiz bayağı..zor.Benim motoru çalmaya çalışan hırsızı tesadüfen yakalayıp polise teslim ettim.8 ayrı motor hırsızlık sabıkasına rastlandı.Ne yazıktırki çıktığı ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..sadece 22 gün yattı...Şu an hala piyasada....
drummerhipgig, yasalarda bu denli bosluk olursa...............ekmeklerine yag sürüyorlar resmen al da cal der gibi saka gibi yaa _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 06.04.2008 - 18:04 Mesaj konusu:
Teşekkürler,güzel bilgiler için...Elden geldiğince bu konu için uğraş veriyorum.Motora binmem bu yüzden sırf hazırlık olarak giyim hariç 30 dak.yı buluyor...Ah şu zavallı insanlar...Hırsız milleti... _________________ MAVİ BEYAZ 600 RR (2008)
cenkgulen@windowslive.com
Teşekkürler,güzel bilgiler için...Elden geldiğince bu konu için uğraş veriyorum.Motora binmem bu yüzden sırf hazırlık olarak giyim hariç 30 dak.yı buluyor...Ah şu zavallı insanlar...Hırsız milleti...
o da güsellll anlasılan sen bayaaa bir tedbirlisin bu konuda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız