sezonun ilk çayır çimeni çok zevkli geçti. özelikle damak zevkine düşkün olanlar için:D
mangal yapımında emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum.
gecenin ilerleyen saatlerinde sayımız 40 civarıydı
gelemeyenler gerçekten çok şeyler kaçırdı.eski dostları görmek gecenin ayrı bir güzelliği idi.erken kaçan arkadaşlarında tatlı tatlı kulaklarını çınlattım haberleri olsun
neyse bu saatte fotoları koyuyorum yorumsuz olarak.çünkü sabah iş var malum.idare edin artık
bu arada diğer foto çeken arkadaşlarımızda buraya eklesinler fotoları.daha 2-3 kişi çekim yaptı çünkü
Evet çayır çimene geldiğimde gözüme ilk ilişen yanan mangaldı
İlk gittiğimdeki görüntüler
bunlar sizce nereye gidiyor
derkunt hakkı abimin fotolarınıda tek topik daha iyi olur diyerekden vede kendisindende izin alarak buraya kopyaladım VOLKANRR
Çok katılımlı güzel bir toplantı oldu. havada güzeldi Gece yarısını geçtiği halde hala ayrılamadık özlemişiz. Neyse işte resimler: makinenein tarihi iki gün geri kalmış saat te hala kış saati yani br saat geri özür.
İşte ilk gelenler
Toplantıdan bir grup resmi ama flaş patlamadı
mezar "Burak" Öle hızlı geçtiki ancak plakası çıktı
Sağ başta yeni katılan arkadaşımızın getirdigi pastalar ve tatlılar Tubişten fırsat bulan yedi
Toplantıya yeni katılan arkadaşımız tatlı yerine BİRA getirmiş. Ahhhh Mehmet Tan kulakların cınlasın Nerdeydin.
Ekzotik köfte ateşini hazırlıyo ama biz çoktan karnımızı doyurmuştuk. Biraz geç geldi ekzotik köfteler. Ama VOLKANRR de geç geldiği için köfte kalmadı gene
Ve İşte İstanbul MD den bazı makineler:
Veeee iki yeni motor tutkunu bizleri görüp geldiler. Yakında onlarıda aramızda görücez iki yeni üye
Ekzotik Köfteler pişiyor gerçekten güzeldi
Garibm Akın yeni Orgazinatöt oldu ama VOLKANRR ekzotik köftelerin hepsini yiyince böle boynu bükük aç kaldı
Ekzotik köfteler pişiyor
Toplantıdan küçük bir gurup resmi
Toplantıdan birazdaha kalabalık bir grup ama hepsideğil gene
GEVEZEHANIM HALA YEMEK PEŞİNDE SAAT KAÇ OLDU YAAAAA
Motor tutkunu iki genç arkadaşımızı evlerine uğurladık. Hoş geldiniz aramıza
Ve işte resimler bitti bendekiler. Gece saat.01:20 de eve geldim ve resimleri yüklemeye başladım şu anda saat: 05:30 bitti iyi seyirler.
Tarih: 05.04.2008 - 02:21 Mesaj konusu:
zzzzzz, Cok samimi,sıcak bir cayır cimen birlikteligi olmus ne güzel bir arada olmanız,cok canım cekti yarın bende mangal yakacam terasta devamını bekliyoruz cayır cimenin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 05.04.2008 - 02:52 Mesaj konusu:
güzel bir geceydi emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ,bu arada yapmış olduğum bir davranıştan dolayı şayet rahatsızlık verdiysem çok özürdilerim MD ailesinden hata insanlar içindir , MD ailesine layik olan tüm arkadaşları çok seviyorum . _________________
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 05.04.2008 - 03:21 Mesaj konusu:
zzzzzz;
resimler harika olmuş
bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmemiştim çok zevkli oldu.
şuan kulaklarım çınlıyor abi cidden gecenin bir yarısı bilgisayar başında olduğumdan heralde.
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 05.04.2008 - 03:27 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
kaan olm naptın sen ya
,yapma etme gözünü sevim
eray yukardada dediğim gibi bir hatam oldu diyorum Md ailesine layik olan arkadaşlarıma:( ,fakat beni çok iyi anladıklarına çok ama çok eminim bana hak verdiklerine % 1000 eminim ,olsun ama gecemiz çok güzeldi yedik eğlendik birbirimizi görerek özlem giderdik MD ailesine üye olduğum için kendimden gurur duyuyorum . _________________
Tarih: 05.04.2008 - 03:34 Mesaj konusu:
evet harika bir toplantı oldu , ellerine sağlık barış fotolar için , yağmur yağacak fırtına kopacak derken sezonun ilk çayır toplantısı çok güzeldi mangallar yakıldı yemekler yenildi meyve suları içildi ayranlar tüketildi (rtük duymasın biraları) dün gece 5 kılo sucuk 3 kılo kanat 6 kılo kofte 3 kasa bıra 2 kılo tulumba tatlısı 3 kılo baklava 2 kılo ekler cukulatalı benım bıldığım bunlar tuketılmıstır
ortam 10 numara,güzel eglenmişsiniz tebrikler. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız