Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 NİSAN ÇAYIR ÇİMEN SEZON AÇILIŞI MANGAL+ FOTOOOOOO

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 NİSAN ÇAYIR ÇİMEN SEZON AÇILIŞI MANGAL+ FOTOOOOOO

4 NİSAN ÇAYIR ÇİMEN SEZON AÇILIŞI MANGAL+ FOTOOOOOO
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:03    Mesaj konusu: 4 NİSAN ÇAYIR ÇİMEN SEZON AÇILIŞI MANGAL+ FOTOOOOOO Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezonun ilk çayır çimeni çok zevkli geçti. özelikle damak zevkine düşkün olanlar için:D
mangal yapımında emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum. Alkışlıyorum
gecenin ilerleyen saatlerinde sayımız 40 civarıydı Şok oldum
gelemeyenler gerçekten çok şeyler kaçırdı.eski dostları görmek gecenin ayrı bir güzelliği idi.erken kaçan arkadaşlarında tatlı tatlı kulaklarını çınlattım haberleri olsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
neyse bu saatte fotoları koyuyorum yorumsuz olarak.çünkü sabah iş var malum.idare edin artık Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bu arada diğer foto çeken arkadaşlarımızda buraya eklesinler fotoları.daha 2-3 kişi çekim yaptı çünküGülümsüyorum

Evet çayır çimene geldiğimde gözüme ilk ilişen yanan mangaldı

İlk gittiğimdeki görüntüler

bunlar sizce nereye gidiyor Çok gülüyorum

derkunt hakkı abimin fotolarınıda tek topik daha iyi olur diyerekden vede kendisindende izin alarak buraya kopyaladım VOLKANRR

Çok katılımlı güzel bir toplantı oldu. havada güzeldi Gece yarısını geçtiği halde hala ayrılamadık özlemişiz. Neyse işte resimler: makinenein tarihi iki gün geri kalmış saat te hala kış saati yani br saat geri özür.
İşte ilk gelenler

Toplantıdan bir grup resmi ama flaş patlamadı

mezar "Burak" Öle hızlı geçtiki ancak plakası çıktı

Sağ başta yeni katılan arkadaşımızın getirdigi pastalar ve tatlılar Tubişten fırsat bulan yedi

Toplantıya yeni katılan arkadaşımız tatlı yerine BİRA getirmiş. Ahhhh Mehmet Tan kulakların cınlasın Nerdeydin. Delirdim

Ekzotik köfte ateşini hazırlıyo ama biz çoktan karnımızı doyurmuştuk. Biraz geç geldi ekzotik köfteler. Ama VOLKANRR de geç geldiği için köfte kalmadı gene

Ve İşte İstanbul MD den bazı makineler:

Veeee iki yeni motor tutkunu bizleri görüp geldiler. Yakında onlarıda aramızda görücez iki yeni üye

Ekzotik Köfteler pişiyor gerçekten güzeldi

Garibm Akın yeni Orgazinatöt oldu ama VOLKANRR ekzotik köftelerin hepsini yiyince böle boynu bükük aç kaldı

Ekzotik köfteler pişiyor

Toplantıdan küçük bir gurup resmi

Toplantıdan birazdaha kalabalık bir grup ama hepsideğil gene

GEVEZEHANIM HALA YEMEK PEŞİNDE SAAT KAÇ OLDU YAAAAA

Motor tutkunu iki genç arkadaşımızı evlerine uğurladık. Hoş geldiniz aramıza

Ve işte resimler bitti bendekiler. Gece saat.01:20 de eve geldim ve resimleri yüklemeye başladım şu anda saat: 05:30 bitti iyi seyirler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imzandaki tatlı güzelmiş Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

harika bir gece olduğu fotolardan belli!!! allah neşenizi bozmasın! eğlenceniz daim olsun... Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sezonun ilk çayır otlak merası hayırlı olsun. Allah daim etsin, özlemiştik çayır çimen fotoğraflarını teşekkürler Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

imzandaki tatlı güzelmiş

inan bu gece yediklerimiz resimdekinden daha güzeldi. saolsun 1-2 arkadaşımız getirmiş afiyetle yedik Çok gülüyorum

bu arada pasta getirecek olan arkadaş firar etti gelmedi.millet pirana gibi pasta bekledi durdu Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, Cok samimi,sıcak bir cayır cimen birlikteligi olmus ne güzel bir arada olmanız,cok canım cekti yarın bende mangal yakacam terasta Bravo devamını bekliyoruz cayır cimenin
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geceydi OK
Ayrıca paylaşım için teşekkür ederim. Alkışlıyorum
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaçırdığıma üzüldüm. ama iş meselesi gece çalışıyoruz...n yapçan...paylaşım için saol.........
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir geceydi emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ,bu arada yapmış olduğum bir davranıştan dolayı şayet rahatsızlık verdiysem çok özürdilerim MD ailesinden hata insanlar içindir , MD ailesine layik olan tüm arkadaşları çok seviyorum .

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaan olm naptın sen ya Şok oldum
,yapma etme gözünü sevim
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz;
resimler harika olmuş Alkışlıyorum
bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmemiştim çok zevkli oldu. Bravo
şuan kulaklarım çınlıyor abi cidden Dil çıkarıyorum gecenin bir yarısı bilgisayar başında olduğumdan heralde. Bravo
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
kaan olm naptın sen ya Şok oldum
,yapma etme gözünü sevim

eray yukardada dediğim gibi bir hatam oldu diyorum Md ailesine layik olan arkadaşlarıma:( ,fakat beni çok iyi anladıklarına çok ama çok eminim bana hak verdiklerine % 1000 eminim ,olsun ama gecemiz çok güzeldi yedik eğlendik birbirimizi görerek özlem giderdik MD ailesine üye olduğum için kendimden gurur duyuyorum .

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet harika bir toplantı oldu , ellerine sağlık barış fotolar için Çok gülüyorum , yağmur yağacak fırtına kopacak derken sezonun ilk çayır toplantısı çok güzeldi mangallar yakıldı yemekler yenildi meyve suları içildi ayranlar tüketildi (rtük duymasın biraları) dün gece 5 kılo sucuk 3 kılo kanat 6 kılo kofte 3 kasa bıra 2 kılo tulumba tatlısı 3 kılo baklava 2 kılo ekler cukulatalı benım bıldığım bunlar tuketılmıstır Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
Alıntı:

imzandaki tatlı güzelmiş

inan bu gece yediklerimiz resimdekinden daha güzeldi. saolsun 1-2 arkadaşımız getirmiş afiyetle yedik Çok gülüyorum

bu arada pasta getirecek olan arkadaş firar etti gelmedi.millet pirana gibi pasta bekledi durdu Çok gülüyorum

ne yidiz la.. portakalmı yidiz yoksa Şok oldum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel 2 kutu baklava yedik çok güzeldi açıkçası
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortam 10 numara,güzel eglenmişsiniz tebrikler.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal