Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Marsille den mesaj var.............

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Marsille den mesaj var.............

Marsille den mesaj var.............
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünen ortada hiiç gereği yok,atılması iyi oldu.milleti tahrik etmeden önce düşünecekti.adam resmen üstü kapalı türk düşmanlığı ima etti etrafına İyi fikir
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, demişki ;
Alıntı:

motorsado, yedin gül gibi oglanın başını ne diyeyim ben sana

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum
MaLiZiYoo35, demişki ;
Alıntı:

arkadaşlar bizlerin şikayetiyle atıldı siteden evet ama geri dönmesi dürümü bence biraz sacma geliyor yani bu işe MD yönetimi ne der sizce ???

bence çok saçma olur burası ciddi bi site her üyeyi banlamıyoruz banla ilgili hatta ilk topici HalilRR açtı oda ilkdefa bence geri alınmamalı ve alınmayacaktır tahminlerime göre oyun oynamıyoruz burda OK İyi fikir
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya biz işte böyle iyi niyetliyiz yufka yürekliyiz biz türk üz ama o...
adam provakatif hareketler içinde tüm topicleri sabote etti
o bir mesaj çekti adam yerine koydunuz o tam bir türk düşmanı yunan gibi hareket ediyor bize hiçbir zaman ayak uydurabileceğini zannetmiyorum o kadar gereksiz konuşan bir adam yok izmirin yunancası vsvs nedir bunlar arkadaşlar bu tip kişiliklere prim vermeyin ben türk milliyetçiliğide yaparım ama ona karşı yapmıyorum sadece doğruları kendi açımdan açıklıyorum bu tip adamlar sitede olmasa daha huzurlu oluruz kesinlikle... saygılar...
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 05.04.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
görünen ortada hiiç gereği yok,atılması iyi oldu.milleti tahrik etmeden önce düşünecekti.adam resmen üstü kapalı türk düşmanlığı ima etti etrafına İyi fikir

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben marsille nin söylemlerini savunur bir davranıs tarzı icerisinde deilim hic özelim olmamasına ragmen pm den yolladıgı özür mesajını (anladıgım o ki siteden farklı üyelerede aynı mesajı yollamıs) sadece bana deil tüm m.d ailesine gelmistir düsüncesi ile aynen aktardım kendisiyle ilgili karar zaten site yetkilileri tarafından verilmistir gerisi ne olur bilmem Gülümsüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2008 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhammed21 demiş ki:
marsille gerı donsn dıenler parmak kaldırsn Delirdim Çok gülüyorum

Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille 2. veya 3. bir şans verilmesinden yana değilim , kendisine yapılanları sonuna kadar haketmiştir, yanlış anlaşılmış kendini ifade edememiş bunu diyene sadece gülerim, hangimiz bildiği yabancı dile ait veya bir süre yaşadığı ülkeye ait bir siteye girip bu şekilde mesaj atıyoruz , hangimiz daha sonra kendimizi ifade edemediğimizin arkasına sığınıyoruz , tamam bir iki kez mazur görülebilir, amabi insan tüm uyarlara rağmen takındığı tutumu devam ettiriyorsa affedilecek durumu yok demektir, benim kendisiyle kişisel bir problemim yok ama söyledikleri kişiyi hedef alan değil, topluluklara karşı sölenmiş sözlerdir,
ben m.d. kadar üyelerini benimseyen bir birlik görmedim ama arkadaş benimsencek sınırı çoktan aşmıştır.
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 05.04.2008 - 04:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi olmuş benccce milleti kışkırtmadan önccccccccce düşünccekti Bravo
WeisserTiger Çevrimdışı WeisserTiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.04.2008 - 05:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zaman ılımlıyımdır. Ancak hatalardan ders alınması kanaatindeyim. Ders alınmamışsa ve hatalar üst üste tekrarlanmışsa? Cevabı yazmıyorum. Vicdanlar meselesidir. Bu arada Yunanistan'a bir gezi olasığı var Selanik'te arkadaşımızla bizzat tanışmak isterim / isteriz. Sanırım buradaki imajından daha farklıdır, genelde hep öyle oluyor zaten. Bir nadasa bıraktım kendimi ihtiyaç var çünkü, gün gelir yine hep birlikte devam ederiz inşallah. Saygılarımla.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 05.04.2008 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Farklı kültür, farklı mezhep, kendini ifade edemedi bizlere bir türlü, motorcu kimliği aslında hep bir adım öndeydi,
iyi niyetli olduğunu düşündüm herzaman ama nerede duracağını hiçbir zaman ayarlayamadı,
bozuk türkçeside tuzu biberi oldu, bu şartlarda işin buraya kadar gelmeside kaçınılmaz oldu İstemiyorum,açıkçası üzüldüm.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana da gönderdi o mesajdan.bazı hassas oldugumuz konulara daha titiz yaklaşmalı.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 05.04.2008 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marsille gercekten bir Yunan vatandasiysa bozuk türkcesinden kimse laf söylemesin, analisanimiz oldugu halde yazim hatalari, dilbilgisinden kacimiz sinifta cakmadan gecebiliriz?
Hala daha konusma tarziyla yazilarini yazanlari anlayabilmiste degilim...
Asil sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama, Marsille nin özelden de kimseye bir özür borcu yok... Herseye ragmen yine de elini dostluk icin uzatiyorsa, kim ne hakla hayir diyebilir!
Sorunlari Türk_ Yunan zitlasmasina ya da din tartismasina getirmenin bir anlami yok. Ilk tasi günahi olmayan atsin o zaman
Tüm üyeler fikir beyan edip karar veremezler ama, o zamanda konu MD yönetim tarafindan karara baglanir.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2008 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lakim_CH, kimsenin din yada millet çekişmesine getirdigi yok.tartışmaların konusu o da degil.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 05.04.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman arkadaşlar ne olur bu kişiyi açmayında huzur içinde girelim sitemize.Bu adamınn yüzünden siteye birşey yazamaz oldum.Hatta siteye daha seyrek girer oldum.Aman engellendiği iyi olmuş.Sakın açmayın derim ben .Saygılar.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 05.04.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geri dönsede iyi olacağını sanmıyorum ama lanet olsun bizim içimizdeki insan sevgisine marsille seninde md sevgisine (muro) Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal