Tarih: 06.04.2008 - 05:12 Mesaj konusu: 18 nisan - Istanbul'dan erdek gezisi hakkında önerileriniz?
herkese selam.
istanbul'dan eskihisardan feribotla karşıya geçip yalova-orhangazi-gemlik-mudanya sahil yolu ile bandırma erdek şu andaki belirlediğimiz rotamız. bu yol hakkında fikri olan veya daha önceden yapan varmıdır? yol üstü uğranılacak görülenecek yiyilenecek mekan tavsiyeleriniz nelerdir?
rotayı daha tam şekillendirmedik anahattı çıkardık. istanbuldan erdek kesin inşallah. bu rotaya yakın olmak kaydıyla tavsiyelerinize göre rotayı tekrar şekillendireceğiz.
ve son olarak rotayı çizdiğimiz yolların işleklik durumu nasıl, google earth den bakarak çıakrdık genelde orman içi yollar fakat in cin top oynar yerler mi acaba herhangi bir yolda kalma durumu olursa?
şimdiden tüm md ye teşekkürler. _________________ Freedom is my style...
İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Tarih: 06.04.2008 - 05:35 Mesaj konusu:
Kazasız-Belasız sürüşler dilerim..
Umarım sorunsuz-keyifli bir gezi olur..Bol bol fotograf çekip sonrasında bizle forumlarda bunları paylaşın...
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 06.04.2008 - 06:04 Mesaj konusu:
eyvallah abim. umarızki hava o tarihlerde güzel olurda iptal etmek zorunda kalmayız.
sınavları bir attlatalım öncelikle _________________ Freedom is my style...
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1496 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 06.04.2008 - 09:09 Mesaj konusu:
yassax Erdekten Bandırma yolunu biliyorum ancak siz tam ters istikamete yolculuk edeceksiniz. Tavsiyem yanınıza fotoğraf makinesi almanız. O yollardan geçmeyeli uzun zaman oldu, dolayısıyla tavsiye edebileceğim yerler varsa bile hatırlayamadım. Erdeğin yolları kısa keskin virajlıdır, bir tarafta ovalar ardında deniz, diğer tarafta yüksek dağlar. Ancak havası soğuktur, yanınıza maske alın. Bir de merak etmeyin yollarda kalabileceğinizi zannetmiyorum, insanları yardımseverdir. Öyle bir durumda eminim biryerlerden yardım bulursunuz. İn cin top oynuyor meselesinden de telaşa kapılmayın, oranın yolları her zaman öyledir, Şehir içi trafik söz konusu.
Verdiğim bilgiler yetersiz ancak umarım faydalı olurlar.
İyi sürüşler, iyi eğlenceler. _________________
ANY 21
yassax, kardeşim bol eğlenceli keyifli sürüşler şimdididen
Tavsie ye gelince gemlikten sonra mutlaka kurşunlu yoluna girmelisin hemen girişte süper bi kendin pişir kendi ye yeri var ki eminim parmaklarınızıda beraber yiceksizniz kurşunlunun vrajlarıda çok güzeldir ama biraz tehlikelidir!! kurşunludan direk olarak mudanya ya geçebilirsiniz ..
şimdiden ii eğlencelerrr
Tarih: 06.04.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
Qerazma, şimdi bakıyorum haritadan zaten güzergah üzeri mekan hakkında biraz daha detaylı bilgi verirmisin ismi nedir? Gemlikten hemen çıkıştamı? vs vs _________________ Freedom is my style...
yassax, gemlikten çıkıosun bursa istikametine doğru yaklasık 1,5km sonra sağdan yol ayrımı var mutlaka görürsün zaten ..
mekan hakkında kursunlu yoluna saptıktan yaklasık 300 400mt sonra solda hemen suan ismini hatrlayamıorum ama çok nefis mangal vs var kurşunludan direk güzel yalıya çıkıosun ordanda yol mudanya ya bağlanıo zaten vss
yassax, bol fotograf+rapor bekliyoruz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Yalova -çınracık -kapaklı-narlı-kumla gemlık (Gemlık lımanda balık ) Yol Vırajlı bu kısıma kadar Ama gemlıkten cıktıktan sonra kursunlu yoluda vırajlı ve yol cok bozuk kesınlıkle tavsıye etmıyorum yolda calısma yapıyorlar bence dırek burasının ıcınden gecmenızı tavsıye ederım Bursadan sonra zaten karacabey bandırma ( Bandırmada meshur çiğ börek ) ordan erdek yanı kapıdağ yarım adası ve benım memleketım erdekten sonra ocaklar gelıyor kesınlıkle super bı koy sessız sakın ınsanları cana yakındır ve orda turhan koy dıye bır yer var orayı gormenızı kesınlıkle tavsıye edıyorum ıyı eglenceler orda kalıcak yer konusunda sıze yardımcı olabılırm kalıcak yer ayarlamadıysanız _________________ PashA
YAMAHA YBR 125
YAMAHA VİRAGO 535
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 258 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 06.04.2008 - 23:01 Mesaj konusu:
yassax bahsettiğin güzergahlara 2006 yılında gezi olmuştu çokta güzel olmuştu. Amcamın oğlu katılmıştı bolbol resim çekmiş forumada eklemişti forumda da topici var ama bulabilirsekk...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
hee bu arada bu gezi kesinleşir ve olursa Kesin ben geliyorum _________________ _İstanbuL M.D. Ybr125 TeaM_
Tarih: 06.04.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
Kenan_cbc, bekleriz kardeşim ama bizim -80 gibi olacak gezi yavaş yavaş durarak gezerek gidecez katılmak istersen buyur gel. Hız olayımız yok ama keyif için çıkıoz yola. _________________ Freedom is my style...
Tarih: 06.04.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
pasha_erkan demiş ki:
Yalova -çınracık -kapaklı-narlı-kumla gemlık (Gemlık lımanda balık ) Yol Vırajlı bu kısıma kadar Ama gemlıkten cıktıktan sonra kursunlu yoluda vırajlı ve yol cok bozuk kesınlıkle tavsıye etmıyorum yolda calısma yapıyorlar bence dırek burasının ıcınden gecmenızı tavsıye ederım Bursadan sonra zaten karacabey bandırma ( Bandırmada meshur çiğ börek ) ordan erdek yanı kapıdağ yarım adası ve benım memleketım erdekten sonra ocaklar gelıyor kesınlıkle super bı koy sessız sakın ınsanları cana yakındır ve orda turhan koy dıye bır yer var orayı gormenızı kesınlıkle tavsıye edıyorum ıyı eglenceler orda kalıcak yer konusunda sıze yardımcı olabılırm kalıcak yer ayarlamadıysanız
Çook teşekkür ederiz kalacak yer problemi şimdilik yok bi problem olursa rahatsız ederiz Yol nekadar bozuk cruiser tipi motorumuz racing deil. Yavaş yavaş gidecez. bursa üstünden direk yol keyif olmaz. bizim amacımız erdek'e ulaşmak değil gezmek. tabi yol yavaş yavaş gidilmeyecek kadar bilew bozuksa dikkate almamız lazım önerini teşekkürler. _________________ Freedom is my style...
google earth den baktığımız kadarı ile silifke anamur yolu gibi gözüküyor. eğer öyleyse süper olacak. benim şimdiye kadaen keyif aldığım yol silifke anamur arası idi.
şimdi oturduk yağmurlar bitsin diye bekliyoruz ve hava güzel olsun _________________ Dağım Geldi
Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir hepsi Hak'tan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız