selam arkadaşlar yaz sezonun yaklaşması,saatlerin ileri alınması ve yaz hazırlıkları sebebi ile 3 gündür yaz bakımları yapılmaktaydı bizim teknede. dün fark ettim ki MD den baya bi tayfa varmış zımpara, badana, boya işlerinden sonra sahilde mangal keyfi ardından muhabbet.. Kadro ise ben Mysugar, Stronger, Çetik, SariMurat ve sonrasında sparcogs. Güzel bir gündü ve oldukça keyifli geçti. resimler biraz kötü ama olsun, anlaşılmıcak gibi değil paylaşmak istedim.. Md toplantılarına işlerden sebep pek katılamıyoruz. Bizde aramızda toplanalım ve iş yapalım dedik.
Bir hayabusa , bir 600 RR e bitanede 1100XX...
SariMurat mangalcı başı.. kel kafadır ama balıkları güzel pişirdi.
Stronger, adam acıkmış sabredemicek.
Salatayı ben yaptım. zımparayıda, boyayıda. her yerim agrıyor hala..
Çetik Havalarda.
Tarih: 06.04.2008 - 14:59 Mesaj konusu:
keyifi bir gece olmuş _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
Tarih: 08.04.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
Neyse, O akşamın öncesini ve sonrasını seviyorum.
Genelde her akşam oralarda oldugumuz için sitede bu görüntüleri görmek acayip geldi.
Davet var,ısrar yok.İsteyen gelebilir. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 14.04.2008 - 12:37 Mesaj konusu:
Ohhh afiyet olsun herkeze selamlar _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 16.04.2008 - 02:05 Mesaj konusu:
mysugar, az ama öz olmus paylasım icin saol iyi geldi gece vakti _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız