Tarih: 05.04.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
brk_ertk, İkisinin de servisi Ulusan motor. İkisinde de sıkıntı yaşamazsın. Ben de zx-6r vardı. Servisten memnundum. Aynı zamanda suzukinin de servisi orası.
Tarih: 07.04.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
brk_ertk, suzuki bes adım öndedir daha da demem _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 07.04.2008 - 00:41 Mesaj konusu:
brk_ertk, motorlar 0km mi 2nci el mi _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
motor_boxer, arkadaşım neden topiğin içine ediyorsun , neden yardımcı olmuyorsun , neden kaskım olsun mesaj sayım artsın diye boş gereksiz mesajlar atıyorsun , yardımcı olmak yerine boş smileylerle sayfayı dolduruyorsun forumdaki amacın nedir ya ! karakral1 , arkadaşımızda aynı mantıkla her topice alkışla yorum yapıyor , madem yorum yapmiyacaksın bari oku ya oku.. !
motosiklet 2.el. bana fazla masraf yapmayacak motosiklet gerekiyor. ilk motosikletim olcak çünkü, masraflar yüzünden sogumak istemiyorum motosikletten. servis durumu vs önemli rol oynuyor benım için.
Tarih: 07.04.2008 - 19:34 Mesaj konusu:
brk_ertk, ZX-6R kaç model? 2005-2006 falansa alabilirsin gönül rahatlığıyla bi problem çıkarmaz. Ama ustaya götür kesin ölü motor alma. Hangi marka olursa olsun ölü motor başını ağrıtır.
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 07.04.2008 - 21:05 Mesaj konusu:
brk_ertk demiş ki:
2000 altı model olcak. ama bnm tanıdıgım usta da yok. aranızda varmı ii anlayan
ne diosun sakın öle bi hata yapma ömrün servislerde geçer ona göre _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız