arkadaşlar merhaba,cbr125 almayı düşünüyorum ama arka lastiğin inceliği biraz kötü.bu yüzden 140 lastik koymayı düşünüyorum ama olurmu çatala girermi bunu merak ediyorum.çevrede 130 koyanlar var ama bn 140 düşünüyorum.ne dersiniz nasıl olur veya olurmu?görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Tarih: 07.04.2008 - 02:26 Mesaj konusu:
mft, bosa paranı harcama orijinal ölcüden devam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ORjinal ölçülerle oynamak motorun viraj kalıtesını dusurur.. o model ıcın fabrıka hangı lastıgı koymussa gene aynı olculerde lastık kullanmak taraftarıyım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 07.04.2008 - 02:34 Mesaj konusu:
mft, lastiğin standard ebatları ile oynamak gerçkten sağlığın açısından sakıncalı...Nie diyeceksen olursan;
1-Sürtünme kat sayısının artacağı için,ivmelenmen artabilir ama motosikletinin top-speedini düşürecektir,çünkü yüksek hızlardaki rüzgar etkisi,motosikletinin beygir gücünün üstüne çıkacaktır...
2- Daha fazla benzin yakacaksın
3- Ki bence en hayatisi...Motosikletinin viraj kabiliyeti azalacak...Daha zor yatıracaksın ve limitlerini zor tahmin edeceksin...Yani 14cm (140mm) olan bir lastik,13 cm(130cm) olan bir lastikten daha fazla yatar zannetmeyin,çünkü ön tekerin de bir limiti wardır,ki bunu sakın göz ardı etmeyin..Yoksa maşallah herkes ön tekere 180/55/17
arka tekere 225/55/17 takardı dimi _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6105 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.04.2008 - 02:37 Mesaj konusu:
mft, honda mühendisleri bilmiyor yada gözlerinden kaçmış olmalı ince lastik! sen iyi fark etmişin kardesim mutlaka yap hatta hondaya email at onlarda seni kutlasın!!! ne istersiniz sun 125lik makinalardan anlamış değilim makinanın eti ne budu ne yok modifiye edenler yok eksozu koltuk altına alanlar,yok makinayla oynayanlar,lastik buyutenler!! canım türkiyem... _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 08.04.2008 - 02:04 Mesaj konusu:
Ben arabaya 345 40 ZR18 lastik koydum süper oldu sende koy,sonuçta yolda gidiyo degişen bişey yok... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız