Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600RR 2.piston kırıldı!Parça bulmamda yardım lütfen!.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600RR 2.piston kırıldı!Parça bulmamda yardım lütfen!.

600RR 2.piston kırıldı!Parça bulmamda yardım lütfen!.
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 07.04.2008 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Emora

2.Resimdeki Parcanin inglizce adi Cylinderblock Göz kırpıyorum

Emora Kardesim Fotoraf makinanin Tarihini görünce kendimi bayaa bi yasli hiss ettim 2022 demiyiz yoksa benmi
uyumus kalmisim, neyse bu isin sakasi yaniii

Sana bol sanslar, insallah hersey istedigin gibi olur bir an önce Motoruna binersin.

Bol Sanslar

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.04.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzucu bır olay gecmıs olsun hersey hallolur arkadasım kolay gelsın

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.04.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibinden com da motorsiklet yedek parçaları var orada bi araştır istersen.ayrıca geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sorun çözülür
emora
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.04.2008 - 04:04    Mesaj konusu: SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motorumun dün akşam itibariyle sorunu çözüldü. Parçaların bir kısmını ebay'dan bir kısmını da İst.da F.Kılıçlı adında bir şahıstan temin ettik ve motoru yeniden topladık,ilk başta motordan hafif bir ses geliyordu ama sibopların kuruntularını temizleyip iyi bir ayar çekince eskisinden de güzel oldu çok şükür. Gidişinde falan hiçbir problem yok.İlk etapta biraz sıkıştırmadan sür dedi tamirini yapan usta,sonrasında parçalar birbirine alışınca iyice gazlarsın dedi.Yine de kendi bir denedi,eski süratlerine çok rahat çıkıyor motor.Ses de yok sorun da artık..

Ebay'dan alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem; öncelikle parçayı almadan önce satıcısı ile mutlaka yazışarak durumunu net öğrenin. Pistonları ve bloku ebay'dan alırken yazıştığım ilk üç satıcı garanti vermedi fakat dördüncü satıcı garanti verdi,gelen pistonlar da çok düzgündü. Ödeme olarak da Paypal yöntemini deneyin,böylece kredi kartınızı riske atmazsınız.100 $'ın üstü için American Postal Service (Normal Posta,adi posta da deniyor sanırım) istedim ve gümrüksüz adrese teslim geldi.Gelmesi yaklaşık 20 gün sürdü.Gümrük olayları biraz karışık,pek bilmiyorum,şans işi diyorlar ama ben gümrüğe takılsaydı da göze almıştım.

İstanbul'da ki şahıs da düzgün ticaret yapıyor.Parasını peşin istiyor (insan önce bir şühe duymuyor değil) ve orjinal parçalara göre yarı fiyat çekiyor genelde (TR'deki orjinal parçalara göre ucuz,ebay'a göre pahalı diyebilirim), tok bir satıcı imajı ve konuşması var ama düzgün insanmış,parayı gönderdim,ertesi gün parçalar geldi,birini beğenmedik gönderdik,değiştirip yeniden gönderdi sağolsun.

Bu arada 20 Nisan'da (orjinal,sıfır) plakalık siparişi vermiştim buradaki tedarikçisinden,isim vermek istemiyorum,kaporasını da yatırmıştım,malesef gelmedi hala! İnsan acaba diyor; diğer parçaları da da sıfır almak isteseydim kaç ay beklerdim??? Plakalık dediğiniz plastik birşey (arka kuyruğa bağlanan,sinyallerin falan takıldığı siyah plastik aksam) bunu bile yaklaşık 40 günde getiremiyorlarsa ben daha buradan başka birşey demek istemiyorum.Malesef ülkemizde durum böyle,satarken iyi,garantili ,parça sıkıntısı yok vs.. gibi bir sürü şey söyleniyor,sonra da başınıza birşey gelince hemen kıvırıveriyorlar,yok kullanıcı hatası yok garanti kapsamında değil yok bilmem ne..Bir ayda gelir dediğiniz şeyde bir ayda gelsin artık beee,sizin yapacağınız işin de.. dedirtmeyin insana! Bilenler zaten biliyordur,başına bu tarz birşey gelen beni daha iyi anlar,neyse yorum sizin...
Sonuç olarak üzücü bir olay yaşadık ve bir süre uğraştık ama sonucu güzel oldu.Allah kimsenin başına vermesin bunu,gerçekten moral bozuyor,çok zaman ve para harcıyorsunuz.

Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.

Hepinize kazasız-belasız-arızasız,keyifli ve güzel sürüşler diliyorum...
Başa dön
emora Çevrimdışı emora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 26.04.2008 - 04:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözün aydın o zaman güle güle kullan..Ne kadara mâl oldu sana toplamda şimdi bu iş...
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic sahibinin isteği ile kilitlenmiştir
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal