Tarih: 07.04.2008 - 10:54 Mesaj konusu: E5 teki kaza
Kazayı yapan Arkadaşımdı bende ordaydım. 11 motor üsküdardan taksime geçmek için yola çıktık Kazayı yapan arkadaşımız eve gitmek üzre yanımızdan ayrılmıştı. Orta şeritten 80 km civarı bi hızla E5 ten Bostancıdaki ewine doğru hareket halindeydi. Biz Altunizadede benzin almak için durduğumuzda telefon çaldı ve telefondaki ses kaza yaptığını söyleyen Arda arkadaşımızdı. ben ve haluk hemen gaz açtık olay yerine ve son araba henüz kaza yerindeki diğer arabaya vurmuştu. Kaan ve görgü tanıklarıyla yaptğımız konuşmalar sonucunda;
Göztepe köprüsüne girmekten son adna vazgeçen Gri renkli bir Peugeout 206 nın aniden sol şeride fırlaması ile Kaan'a arka soldan vurduğunu
Bunun etkisiyle Kaanın sol şeritteki Golf Marka bir araca arkadan vurarak havalandığını ve 80 mt sürüklendiğini, motorsikletin ise ondan 150 mt. ileriye ateşler içinde kaydığını
Golf arabanın sürücüsünün hiçbir uyarı ve işaret önlemi almadan sol seritte arabasını bırakıp indiğini
Arkadan gelen içi bira şişeleri dolu bir taksinin ve arkasındaki üç aracın Golfe vurmak suretiyle kaza yaptıklarını (zaten son araba çarptığında bizde kaza mahaline girmek üzereydi ki camları üzerimize sıçradı)
5 ambulans ile 9 kişi hasytaneye kaldırıldı. bilgim ölü yok. Motorcu arkadaşımız kaan ın ise sağ elinde birkaç yanık ve yere düşüsünden mütevellik çeşitli ödemleri var.
Aslında kazaya sebebiyet eren 206 kaçmıştı ve olay yerinde sağ emniyette yatan bi motor ve refujun üzerinde oturan arkadaşımız kaan vardı. kaanın çarptığı golf önlem alsaydı faciaya dönüşmezdi. bununla geçmiş olsun ki daha kötü bir olay yaşanmadı. Kaan bu sabah 9 da taburcu oldu.
Kazasız belasız sürüşler. _________________ Enstrumanda Buzuki, SS de Suzuki
allah kimseye kaza bela vermesin çok üzücü bir durum kazada yaşamını yitiren olmaması da sevindirici bi durum bu tedbirsizlik alkollu ve dikkatsiz araç kullanmak nereye kadar gidicek ne zamana kadar sürecek böyle allahım... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Çok geçmiş olsun arkadaşım o 206 nın plakasını kimse alamadı galiba inş bulunur...şerefsiz madem hata yaptın ne kaçıyorsun nerde kaldı delikanlılık... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Tarih: 07.04.2008 - 11:40 Mesaj konusu:
büyük geçmiş olsun Kaan arkadaşımızın çok ufak sıyrık tabir edilecek yaralarla atlatması gerçekten önemli...
Umarım kazaya sebebiyet veren aracın plakası alınmış ve gerekli işlemler yapılmıştır.
Umarım hak eden cezasınbı bulur.
Kazasız sürüşler
Tarih: 07.04.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
allaha şükür ki ufak sıtrılara atlatmış.inşallah en kısa sürede kendini toparlar ama o şerf... 206 sürücüsünün hayvandan farkı yok biz bi hayvana bile çarpsak inip bakar ken o şerf..insan vurduhu halde arkasına bile bakmadan kaçıp gitmiş _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
o gece ordan gecıyordum. kazalı bır taksi ve motosiklet vardı. hemen durdum fakat kımse kalmamıştı. sadece cekici, kazalı bir taksi ve bir kaç polis vardı . polis yolu kapatmıştı. yan yoldan gidişe izin verdi. taksinin önü çok kötü bir şekilde olmuştu belli ki çok süratli çarpmış. gece 1:30 civarıydı. kımse bişey olmaması buyuk bir şans. kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 07.04.2008 - 13:41 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun. Aman dikkat havalar ısındı motorlar çıjmaya başladı etrafınızda seyreden taşıtların neler yapabileceğini düşünüp kestirmeye çalışın hep en kötüyü düşün iyi sürpriz olsun _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 07.04.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
CoBaLT, arkadasına büyük gecmis olsun kısa zamanda saglıgına kavusmasını temenni ederim her zaman full koruma daha fazla dikkat ayrıca takip mesafesi allah daha kötüsünden esirgesin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız