Tarih: 07.04.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
BVLGARI demiş ki:
benım sevdıgım saydıgım ınsanların basına bır sey gelmesı bırde alkoluyse benı üzer Yok onları gerı getırme gıbı bır olasılıgımız olsa canıma mınnet[/quote][/quote]
o halde neden sen sevdiğin saydığın arkadaşlarını ifşa ediyorsun alkollü içecek içtiklerini madem o kadar çok seviyorsun arkadaşlarını neden içmelerine engel olmuyorsun yada olmadın ki senın sevdiğin saydığın arkadaşların benımde arkadaşım kardeşim oluyor şimdi ben içtiler diye buraya yazayımmı senın gıbı iyiki gelmedın gibi yazılar yazsam senin gibi dahamı ıyı
zaten her zaman gelen biride değilmişsin bu yazılara ne gerek duydun yazdın birde kalkmıs sevdiğim saydığım arkadaslarım kısıler vardı dıye belirtmıs demekkı sende yazma özürluymussun bunu anladım kimi,n neye şahit olacağı kendine aittir yazmana gerek yoktu burada biz bir aileyız yanlıs anlasılmada olur kavgada olur bayramda olur her sey güllük gülistanlık değildir arada böyle tuz bıberde olacak tadı olsun ama kendı aramızda buralarda yazarak reklam yaparak değil
Yazmayım diyorum......... arkadaşlar herkes kendinden sorumludur kim neye ne yaparsa kendine yapar alkol almak bu kadar kötü birşey değildir, ama onuda almasını bılmeniz lazım yani bir kişi bir ortama nasıl girecegini ve nasıl çıkacagını bilmeli md ye gelen herkese ders veremeyiz, ben kendimden örnek vereyim ben 4 senedir md deyım kımler geldı kımler geçti, hepsini tanıyorum coguyla hala görüşüyorum buraya yazmaya bilirler insanlar kendileri kimin yanında kimle olacagını bılırler seviye olayı bu şuan seviye düşmüş olabilir, bende bunun farkındayım o yüzdenden toplantılarda fazla gözükmüyorum cuma günü bile 15 dakka ugradım sonra kaçtım..... sebep alkol degıl ben alkolu su diye içen biriyim, 15 dakka motorun üstüne binip eldiven giymeye çalıştım o halde heryere gittim neden ben kendimi bılıyorum........... Ama sanırsam Cuma Akşamı kendini bilmezler varmiş bunuda duydum eeee zamanla dışlandıklarını anlarlar..... İstanbul organizatörleri olarak biz elimizden geleni yapacaz bu konuda tabi üyelerimizede görevler düşüyor bu konularda.....
Alkol lu motora binmek marifet degil arkadaşlar marifet evinize hergün sağ salim gitmek.....
mezar, ulan oğlum, o gün göremedim kaçırdım seni, bi elime geçirirsem bak ne yapacam. Babannen gelmeden toplantıdan gitmek neymiş ben sana soracam. Yanlız yukardaki lafların da senden çıktığını gördüm ya, bi de alnından öpecem seni.
Hadi bakalım arkadaşlar, bu zamana kadar bir sürü güzel şey yaşandığı gibi zaman zaman olumsuzluklar da olmadı değil. Önemli olan geçmişi karıştırmak değil, hataları görüp, ders alıp önümüze bakmaktır.
Toplantılarımız aynı hızıyla devam edecektir. Mezar birazdan avrupa yakası toplantısını açacak. Herkesi bekliyoruz, küslük yok, dargınlık yok, motor kardeşliği var
Tarih: 07.04.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
Babannen gelmeden toplantıdan gitmek neymiş ben sana soracam. Yanlız yukardaki lafların da senden çıktığını gördüm ya,
arzu sen ne zaman babaanne torun sahıbı oldun bee ama sanada yakışır babaannelik, analı babalı büyüsün yeğenimiz torununa kesin atv li motorsikletli oyuncaklar almışsın sen şimdi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.04.2008 - 17:41 Mesaj konusu:
güzel bir organizasyonun iyi taraflarını yansıtsanız daha hoş olacak kanımca....
her tür buluşmalarda olumsuzluklar olmaktadır.kol kırılır yen içinde kalsın bence...
kendi içinizde çözüp açtığınız güzelim topiğe yansıtmasanız daha cixs olacaktır kanımca..
olan olmuş,siz hoş vakit geçirdinizmi belli ki istisnalar harici geçmiş.eeee,ozmn pek büyütmeyin.
o zmn ufak tefek olumsuzlukların üstünde daha fazla durmanın pek bi anlamı yok.
yeni toplantılarınızı ve hoş karelerini paylaşmanızı bekliyoruz istanbul md...
alkol konusunu da tartışmaya gerek yok,herkez aklı başında allah herkeze beyin vermiş.
koskocaman adama hayır içme diyemiyeceğimize göre,geriye de pek söylenecek birşey kalmıyor.
herkez kendinden sorumludur,herkez kendi hayatını yaşar iyi yada kötü.
bu konuda hakan dinçer zmn nında gerekeni söyledi alkol konusunda.daha fazla da eklenecek bi durum yok...
içen insan güzel insandır ama TADINDA..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
alptoker, knka bende inceden yakıverdim ama dragoncorsa pro sc1 ime kıyamıyorum seni görmedim galiba çayır çimende yoksa bana mı öyle geliyo _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
En son yc_ tarafından 07.04.2008 - 21:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 07.04.2008 - 21:52 Mesaj konusu:
ya kardeşim yazık günah lastik yakmayın lastikler pahalı , alkol almayın haramdır , mangal yakmayı çevredeli insanlar dumandan rahatsız olur haremlik selamlık oturun işte güzel güzel, alın kola turkalardan için ,haa bu arada motorada binmeyin şeytan icadır düşersiniz , ve motorda alacak olursanız şayet sümerbank gibi yerli malı kullanın ne o öyle japon ,çin elin gavur mallarına biniyorsunuz alın birer kanuni yerli malı yurdun malı kullanın
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
alptoker demiş ki:
yc_, yücel sen değilsin. Bir tane gazman var ya işte o
ah bu alptoker var ya çarşıyı anında karıştırır karşıdanda bakıp güler
Tarih: 07.04.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
Abi haftalık değilde sezonluk yakmışsınız sanki mangalı ya kaç porsiyon yediniz öle mangal yapmıyan kalmamış be maşallah biralar dersen kamyonla gelmiş.Daha nicelerine işallah.
Tarih: 07.04.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
yc_, nasıl görmedin yahu iki saat yanımızdaydın, kavanoz dibi gözlük lazım. Şu alfabenin son harfi var ya işte o 3 tane halka yapmıştı da çayıra ondan bahsediyordum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız