Tarih: 07.04.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
gevezehanim, kankam daha ne istiyorsun yaptığın yemeği iştehla yiyen bir kankan var alla alla
HakanDincer, bu sene sınavım olmaz inşallah orda olmayı çokkk isteyrummm _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 205 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 07.04.2008 - 19:05 Mesaj konusu:
strider demiş ki:
Alıntı:
strider, ellerine sağlık Arno, güzel bir çalışma yapmışsın açıkcası. Şimdi sıra işi detaylandırmaya geldi.
detay işi de kolay
bu kadar güzel bir organizatör grubumuz olduğu sürece hiç sorun yaşayamız
senle ben bu detayları çıkarır, barbaros youtube'ta motorları izler, mezar "ahh oram vahh buram yanıyor dokunmayın" diye ortalıkta gezer, volkanla akın da mantı yer olur biter.. bak ne güzel paylaştık iş bölümünü..
şikayeti olan var mı ??
Benim şikayetim var !!!
Mantı ii hoştu ama ,sosu çok fazlaydı bu durum mantının tadını biraz almış durumdaydı .Arzu birdahaki toplantıda yine mantı yap lutfen busefer az sos koyacam söz
Ya millet fazla mantı demeyin, sonra herkes mantı mantı diye tepeme çıkacak. Herkes mantıyı benim açtığımı sanıyor ama walla billa hazırından aldım.
Akıınn, sosu sen kendin koydun tabağına ben napiim?? Ama ben de kabul ediyorum, sos güzel olmuştu...
Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım. Bu sene MD sallanacak, gelen ve biizmle olmanın keyfini yaşayanlar bir daha gelmek isteyecek. (çayır çimene gelen arkadaşlarım, hiç motorla alakası olmamasına rağmen gene gelmek istiyorlar)
Kayıt: Nov 08, 2005 Mesajlar: 3449 Nereden: 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI TOKAT
Tarih: 08.04.2008 - 09:37 Mesaj konusu:
gevezehanim, Ablam askere gitmeden elinden mantı yemek istiyorum Ama biz mantı yerken Volkan abi olmayacak _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
gevezehanim, Görüyon değilmi bir mantı actın o gün benim için meşhur oldun valla ama süperdi mantı güzel açmişsin........ _________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
Bizim organizatörlerimiz gerçektende 10 numaralar ben bu takımı ayakta alkışlarım
2008 'e sanıyorum istanbul MD organizatörleri ve organizasyonları damgasını vurucak
27 nisan pazar yuvacık barajı gezimiz
4 mayıs pazar masukiye gezimiz
bu iki gezi gerçekten en çok gitmek istediğim yerlerdi ... şimdiden programıma alıyorum ... özellikle yuvacık barajının orada güzel Alabalık yapıyorlar diye duymuştum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
16 hazıran benım dogum gunum busene yapıcaktık
geçen sene geç kalmıstım aranıza gelmekte
ama ya organizatörlerım küserım aglarım ama
sampanya patlatıcaktık hanı ama
tatlı belanızı aglatcakmısınız _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 09.04.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
gevezehanim, alacağın olsun kenki neden haber vermedin mantı yapacaktın da fakat bu sene geziler toplantılar süper hazırlanmış fakat kınalı çamlık unutulmuş sanki
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3060 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.04.2008 - 10:11 Mesaj konusu:
Kamp Malzemelerinizi hazırlamaya başlayın arkadaşlar İstanbul MD organizatörlerini, özelliklede sevgili gevezehanim,ı tebrik etmek isterim bu başarılı programda onun parmağının olduğunu çok belli parmağın dert görmesin canım _________________ A Rh(+)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Tarih: 09.04.2008 - 10:19 Mesaj konusu:
ToyRider demiş ki:
Kamp Malzemelerinizi hazırlamaya başlayın arkadaşlar İstanbul MD organizatörlerini, özelliklede sevgili gevezehanim,ı tebrik etmek isterim bu başarılı programda onun parmağının olduğunu çok belli parmağın dert görmesin canım
kamp malzemelerimi hazırlayayım şimdiden , 1 adet jenaratör, 2 gemici feneri, 1 el feneri ,çadır, mat , uyku tulumu, ocak, havai fişek , telsiz, olta ,sanırım bu kadar yeter eksiğim varsa hatırlatın arkadaşlar
Güzel takvim güvenli ve keyifli sürüsler dilerim İstanbul M.d ye _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız