Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD 2008 Nisan-Haziran Gezi Toplantı Programi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD 2008 Nisan-Haziran Gezi Toplantı Programi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 07.04.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, kankam daha ne istiyorsun yaptığın yemeği iştehla yiyen bir kankan var alla alla Delirdim

HakanDincer, bu sene sınavım olmaz inşallah orda olmayı çokkk isteyrummm Gülümsüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 07.04.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider demiş ki:
Alıntı:

strider, ellerine sağlık Arno, güzel bir çalışma yapmışsın açıkcası. Şimdi sıra işi detaylandırmaya geldi.

detay işi de kolay Bravo

bu kadar güzel bir organizatör grubumuz olduğu sürece hiç sorun yaşayamız Bravo

senle ben bu detayları çıkarır, barbaros youtube'ta motorları izler, mezar "ahh oram vahh buram yanıyor dokunmayın" diye ortalıkta gezer, volkanla akın da mantı yer olur biter.. bak ne güzel paylaştık iş bölümünü.. Delirdim

şikayeti olan var mı ??

Benim şikayetim var !!!
Mantı ii hoştu ama ,sosu çok fazlaydı bu durum mantının tadını biraz almış durumdaydı .Arzu birdahaki toplantıda yine mantı yap lutfen busefer az sos koyacam sözGülümsüyorum
Başa dön
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 07.04.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, saçmalama looo sosu süperdiiii Delirdim
varya topiği amaç dışına çıkarmak buna denir Gülümsüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 07.04.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arnocum toplantı tespitine hayran oldum. inşaallah bu sene istanbul md coşacak arkadaşlar.
Başa dön
barossatr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya millet fazla mantı demeyin, sonra herkes mantı mantı diye tepeme çıkacak. Herkes mantıyı benim açtığımı sanıyor ama walla billa hazırından aldım.

Akıınn, sosu sen kendin koydun tabağına ben napiim?? Ama ben de kabul ediyorum, sos güzel olmuştu... Gülümsüyorum

Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım. Bu sene MD sallanacak, gelen ve biizmle olmanın keyfini yaşayanlar bir daha gelmek isteyecek. (çayır çimene gelen arkadaşlarım, hiç motorla alakası olmamasına rağmen gene gelmek istiyorlar)
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI TOKAT

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Ablam askere gitmeden elinden mantı yemek istiyorum Gülümsüyorum Ama biz mantı yerken Volkan abi olmayacak Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Kozyatağı/İstanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Görüyon değilmi bir mantı actın o gün benim için meşhur oldun valla ama süperdi mantı güzel açmişsin........
mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul organizatörleri Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim organizatörlerimiz gerçektende 10 numaralar ben bu takımı ayakta alkışlarım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

2008 'e sanıyorum istanbul MD organizatörleri ve organizasyonları damgasını vurucak

27 nisan pazar yuvacık barajı gezimiz

4 mayıs pazar masukiye gezimiz

bu iki gezi gerçekten en çok gitmek istediğim yerlerdi ... şimdiden programıma alıyorum ... özellikle yuvacık barajının orada güzel Alabalık yapıyorlar diye duymuştum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tubiksuperisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
16 hazıran benım dogum gunum busene yapıcaktık
geçen sene geç kalmıstım aranıza gelmekte
ama ya organizatörlerım küserım aglarım ama
sampanya patlatıcaktık hanı ama
tatlı belanızı aglatcakmısınız Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, alacağın olsun kenki neden haber vermedin mantı yapacaktın da Sinirlendim fakat bu sene geziler toplantılar süper hazırlanmış fakat kınalı çamlık unutulmuş sanki Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.04.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Unutulan, atlanan geziler olabilir. hepsini bir arada yapamayız, onları da hazirandan sonraki programımıza alacağız.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamp Malzemelerinizi hazırlamaya başlayın arkadaşlar Gülümsüyorum İstanbul MD organizatörlerini, özelliklede sevgili gevezehanim,ı tebrik etmek isterim bu başarılı programda onun parmağının olduğunu çok belli parmağın dert görmesin canım Gülümsüyorum
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
Kamp Malzemelerinizi hazırlamaya başlayın arkadaşlar Gülümsüyorum İstanbul MD organizatörlerini, özelliklede sevgili gevezehanim,ı tebrik etmek isterim bu başarılı programda onun parmağının olduğunu çok belli parmağın dert görmesin canım Gülümsüyorum

kamp malzemelerimi hazırlayayım şimdiden , 1 adet jenaratör, 2 gemici feneri, 1 el feneri ,çadır, mat , uyku tulumu, ocak, havai fişek , telsiz, olta ,sanırım bu kadar yeter eksiğim varsa hatırlatın arkadaşlar Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 01

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel takvim güvenli ve keyifli sürüsler dilerim İstanbul M.d ye Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye