EROLL88, bak sımdı boyle yapma adam gıbı bısey konusuyoruz surda ben senın kullanımın hakkında hıc bısey soylemedım sadece o gıtmeyen motorunla ılgılı konusuyoruz
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 07.04.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
repsol_35, İleri gidiyorsun.. Tuzağa düşmeyiz biz, kolay kolay gaza gelmeyiz... Tartışma ortamı yapmak için elinden geleni ardına koymuyorsun.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
repsol_35, zamanında cok yazdım ısım vermıcem bılen bılır ama hepsı yalan oldu artık sıkıldım yanı tamam dedık uzatmaya gerek yok senın atın kısraj olsun ok benım motrum gıtmıyo kabul daha ne istıyosun aldık bı hurda hergun tamırıyle grasıyorum zaten kafam bozuk nasıl gonlun oldumu
ne dedım yaw ben motor atıcak benı ustunden _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 07.04.2008 - 20:47 Mesaj konusu:
repsol_35 demiş ki:
DagustuN, ben ne ılerı gıdıcem benım ıstedıgım tartısma degıl ben bı tane TVS yı tokatlayıp hepınızın sesını kesmek ıcın ugrasıyorum
Sen daha uğraşırsın
Bir taneyle olmaz o iş Ben günde 2 tane yapıyorum....... bana yetişeceğini sanmıyorum ! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
DagustuN, yaw hadı ya gunde 2 tane CBR den tokat yıyom demıyonda gelıyon berda sıkıyon mıllete sana yetısemem ewet cunku arkamda kalırsın bana yetısmek ıcın motoru falan yakarsın
Tarih: 07.04.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
repsol_35, evet bilader cbr den kuyruk acım var nezaman yola çıksam cbr ler beni geçiyor yok yok hatta üstümden atlıyor bazende cbr leri
göremiyorum vınnnnnnnn die bi ses geliyo görüntü yok ozaman anlıyorum beni kesin bi cbr geçti bazende aynada cbr görünce sağa çekiyorum rüzgarına kapılıpta düşmiyeyim diye
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız