Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - komple boya lutfen bi yardım eli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

komple boya lutfen bi yardım eli

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_ocean
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mugla

MesajTarih: 07.04.2008 - 20:25    Mesaj konusu: komple boya lutfen bi yardım eli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese iyi gunler motorumu ikinci el aldıgım icin cogu yerinde boya atması ve gunes yanıkları var ben bunlardan komple kurtulmak istiyorum fakat fazla maliyetli olmasını istemiyorum kendim boyamak istiyorum sizce evde guzel bi sekilde komple boyayabilirmiyim bi farklılık sorun olurmu yeni boyayı eski boyanın ustune nasıl uygulayabilirim metal ve plastık parcalar icin ozel bisi yapmam gerekiyomu ne tip boya kullanmalıyım dısarda yapsam ne kadar olur bayayı yapmaya bana asamalarıyla anlatabilirmisiniz bide cevrede motorlara bakıyom o kadar parlak ki bakınca ayna gibi kendini goruyosun bunu nası yapıyolar yaw krom parcalar icin ne yapılabilir
Başa dön
dark_ocean Çevrimdışı dark_ocean Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.04.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş bu kadar soru sorduğuna göre boya işi senin yapabileceğin bişey değil... motorun marka modelinide belirtki arkadaşlar şöyle bi gözlerinde canlandırsın
üstündeki dandik boya bile senin evde atacağın boyadan daha iyidir bence
ya paraya kıyıp boyat yada elleme derim...
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_ocean, motorun marka modelını belrtsen cok ıyı olurdu ama yınede ne olursa olsun sen kendı cabanla o boyayı motora atamazsın cunku
1.yuksek basınclı kompresor lazım
2.su andakı boyasını kazıman ıcın guclu kımyasal maddeler lazım
3.kapalı bı tane bıle tozun olmadıgı kapalı bır mekan lazım
4.sen bunların hepsını halletsen bıle o boyayı o kompresorle oyle bı atman lazımkı her yere esıt mıktada gelmesı ve bı yerde toplanmaması lazım
yanı arkadas anlattıklarımdan anlayacagın gıbı bu senın becerecegın ıs degıl ya paraya kıy adam gıbı bı boya attır yada hıc dokunma... Bravo

Son Mesajdan 58 saniye:

dark_ocean, bu arada motorunun markasını modelını bılmıyorum ama ne olursa olsun satarken KAZALI muamelesı gorebılecegınıde sakın unutma... Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.04.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAZIK ETME DERİMM BENCEDE MOTOR NE ?
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.04.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boya işi herkesin yapacagı bir branş degil...airbrush iyi olması nozzle kalınlıgı ve atacagın boyanın cinsi bunlar çok önemlidir.yakın atarsan boya akar uzak atarsan tortu yapar,el beceriside baya gerekli. gezdirme hızın uzaklıgı bunlar profesyonel işidir.yazık etme bence motorunu...için sinerek binmek istiyorsan boyatmanı tavsiye ederim... Gülümsüyorum

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bu kadar ınsan bosuna konusmuyo senın yapabılecegın bısey degıl bıraz paraya kıy... ama sonunda senınde motorun o ayna gıbı parlayanlardan olacak bunuda dusun Çok gülüyorum
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 08.04.2008 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_ocean, astarının yüzünden çok daha pahalıya geleceğine ve harcadığının emeklerin ve paranın sonucunun bu kadar kötü olacağına şaşırmamalısın...Çünkü bu boya işi duvar boyası kadar kolay değil,kaldıki duvar boyasının rengini tutturmak bile ayrı bir iş.. Gülümsüyorum Ben senin yerinde olsam,gider bir sanayiye yani karlıkçıklara,spoiler ci lere falan,güzel bir grenaj yaptırırım...Ki bu grenajlara çok para da vermessin,çünkü Türkiye'de yarışan,pist ve drag yarışçıları günde 2 kere bunlardan yaptırıyorlar... Gülümsüyorum

Açıkçası bu işe hiç girme Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.04.2008 - 04:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık etme motoruna bilen birine götür boyat bencede.!.
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 05:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aklın yolu bir .boyacılık sanat isteyen bir iş..yıllardır bu işi yapanlar bile hata yapabiliyor..bende diğer arkadaşlarım gibi kendin boya yapmamanı tavsiye ediyorum.....inşallah sende bir gün hayalindeki motoru alırsın...mutlu kal......
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_ocean,

Bu boya işini ne kadar biliyorsun bilmiyorum. Ama ne kadar bilsende yapacağın boya düşündüğün, hayal ettiğin gibi olmayacağını bil. Bazı yerler akacak falan. bide yapacağın daha doğrusu yapamayacağın bu boya için bi masrafın olacak. Sıprey noya bant falan gibi. yapacağın masrafın üzerine birazdaha ileve edersen bir boyacıda boyata bilirsin ve hayalindeki gibi olur sanırım. En doğrusu bu
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 08.04.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boya işi bir sanattır herkesin yapabileceği bişi değil öyle eline tabanca lamakla olmuyo her işin bi ustası var boyanında öyle Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben derimki yazık olur motoruna Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal