Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.04.2008 pınarbaşı pistinde antiremanlar başlıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.04.2008 pınarbaşı pistinde antiremanlar başlıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 07.04.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buhahhahah erbılıss brosss mu yahu çok güldüm ben bu lafa Gülümsüyorum
sülom yıldızım hadi bakalım kolay gele hemşerim abem benim Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın izmir de yiz siyah renkte bi nissan skaystar üzerinde siyah yarış grenajlı bi R6 görürseniz o biziz işte çarşamba gününü iple çekiyorum ben ve fotoğraf makinam sizlerle birlikte olacağım için ADIM UMUT ...
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.04.2008 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island[/b he he he evt Dil çıkarıyorum hersey olması gerektıgı gıbıdır umarım Gülümsüyorum

[b]Daniki
, umut ıyı seyırler vedeeeeee aramısda kalsın benım fotoları bıraz daha yakından cekersen he he he Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

seker_portakali, dıleklerınız ıcın tesekkurler hanfendı saglıcakla Gülümsüyorum

ArapKadri, pekı dallas bross abem he he he yınede beklerıss Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 08.04.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, geçen yarış sezonunda son yarışta pist açılışını senle ben yaptık,sonrasında neler oldu hatırlıyorsun dimi ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum şimdilerde bağımlılık yaptı sarıların süloya. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
strikesülo çevirrrrrrrrrrrrrr........
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, kardesım sensız yarısların tadı olmayacak o kesın .. Çoook seviyorum Çoook seviyorum ben ya bırmot ta yada kule de olucam tabıkı fotograf makınamla beraber Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, sen anca otobanda gaz acarsın işte birde piste cıkana tatlı su motorcusu dersin hehheheheheh düz yol motorcusu piste cıkmak otobana cıkmak kadar kolay değil risk alıcan motoruna kıyıcan hey gidi ahmet hey ara gazcı takımı hehehhehehheheheheh
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros demiş ki:
ArapKadri, geçen yarış sezonunda son yarışta pist açılışını senle ben yaptık,sonrasında neler oldu hatırlıyorsun dimi ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum şimdilerde bağımlılık yaptı sarıların süloya. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
strikesülo çevirrrrrrrrrrrrrr........

unutulurmu be o gün Çok gülüyorum

SARILARIN SARI STRİKE SÜLO amma yalvarmıştı hatırlıyosun dimi Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abooooooooooooowwww acaba dükkanı beş dakka die bırakıp iki saat sizi izlemeye gelsemmi Çok gülüyorum neşeli olacağa benzer herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.04.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, Eğlenceniz bol olsun kazasız belasız inş

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, abi sarı kızın burak abinin dükkanında duruyodu.Pazar pazartesi izmirdeydim ozaman gördüm.Allah nasip eder bi engel çıkmazsa yarın bizde ordayız grup halinde bizden de arkadaşlar giracek piste.sizlerle birlikte güzel bir gün olacak inşallah
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, evt dogruya dogru pıst olayı cok fena Gülümsüyorum

andgarciya, evt bakım olayı vardıda burak daydı dogru eyer kı karsılasırsak tanıt kendını tanısmak ısterım kal saglıcakla Gülümsüyorum ıyı seyırler

capodelcapo, sagolasın arkadasım sızlerıde aramızda gormek ısterız zaman sorunuz olmassa eyer kı kalın saglıcakla konyaya slm lar Gülümsüyorum

foxxy,sen sımdıden geleceksın abım renk verdın de azıcık he he Gülümsüyorum

ArapKadri, pekı arapceyarrrr abımssss sen yaptın herseyın sorumlusu sen sın he he he Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

KoRRhan, senın tum dusuncelerıne katılmamak mumkun mu be abı he he he duzyocu ametıssss brosss he he he Gülümsüyorum

blackcatr6, serkan suslen Sinirlendim adam zor bela gıttı zaten ıstanbula gerı getırecen zaten ızmırı ozledım felan demeye basladı he he he Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackcatr6, kardeşim benim seni şipşak mı yaptılar ? kesin sülonun işidir. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

KoRRhan demiş ki,
Alıntı:

hondabros, sen anca otobanda gaz acarsın işte birde piste cıkana tatlı su motorcusu dersin hehheheheheh düz yol motorcusu piste cıkmak otobana cıkmak kadar kolay değil risk alıcan motoruna kıyıcan hey gidi ahmet hey ara gazcı takımı hehehhehehheheheheh

korki anlamamışsın ne demek istediğimi.yazadıklarının tam tersi yani pist olayı sizi aşar demek istemiştim. Delirdim Delirdim birmot,egem falan sana ters,bozuyo seni.sonra bizlerden uzak kalıyosun kardeşim. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim

Yildiz_27, sana inat her ay geleceğim izmir'e.sana pistte iyi aragazlar dilerim.Dallasabim'in dediği gibi leblebi,kuru falan ye de belki işe yarar. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

şaka bir yana,piste girecek tüm dostlarıma kazasız belasız keyifli bir gün dilerim. Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

paylaşım için teşekkürler

dostum bu cümle sende hazır galiba topiclere hep bunu yolluyosun!!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/fsearch-author-veryfast.html Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 08.04.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, abi oralara kadar gelipte tanıtmam mı kendi mi Delirdim yarın görüşcez mutlaka tabi orda olan tüm MD üyeleri ile tanışmak isterim tabikide.Onur abide orda olcakmış onlada tanışırız inşallah
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal