Tarih: 07.04.2008 - 22:57 Mesaj konusu:
buhahhahah erbılıss brosss mu yahu çok güldüm ben bu lafa
sülom yıldızım hadi bakalım kolay gele hemşerim abem benim _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Yarın izmir de yiz siyah renkte bi nissan skaystar üzerinde siyah yarış grenajlı bi R6 görürseniz o biziz işte çarşamba gününü iple çekiyorum ben ve fotoğraf makinam sizlerle birlikte olacağım için ADIM UMUT ...
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1241 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 08.04.2008 - 08:34 Mesaj konusu:
ArapKadri, geçen yarış sezonunda son yarışta pist açılışını senle ben yaptık,sonrasında neler oldu hatırlıyorsun dimi şimdilerde bağımlılık yaptı sarıların süloya. strikesülo çevirrrrrrrrrrrrrr........
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 52 Nereden: sen nereden olmasını istersen
Tarih: 08.04.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
hondabros, kardesım sensız yarısların tadı olmayacak o kesın .. ben ya bırmot ta yada kule de olucam tabıkı fotograf makınamla beraber _________________ blackcatr6 olan nıck ım .....serkanciftci...... olarak degıstı....
hondabros, sen anca otobanda gaz acarsın işte birde piste cıkana tatlı su motorcusu dersin hehheheheheh düz yol motorcusu piste cıkmak otobana cıkmak kadar kolay değil risk alıcan motoruna kıyıcan hey gidi ahmet hey ara gazcı takımı hehehhehehheheheheh _________________ PERT TEAM
600 RR
ArapKadri, geçen yarış sezonunda son yarışta pist açılışını senle ben yaptık,sonrasında neler oldu hatırlıyorsun dimi şimdilerde bağımlılık yaptı sarıların süloya. strikesülo çevirrrrrrrrrrrrrr........
unutulurmu be o gün
SARILARIN SARI STRİKE SÜLO amma yalvarmıştı hatırlıyosun dimi _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
abooooooooooooowwww acaba dükkanı beş dakka die bırakıp iki saat sizi izlemeye gelsemmi neşeli olacağa benzer herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.. _________________ A rh (-)
Tarih: 08.04.2008 - 21:55 Mesaj konusu:
Yildiz_27, abi sarı kızın burak abinin dükkanında duruyodu.Pazar pazartesi izmirdeydim ozaman gördüm.Allah nasip eder bi engel çıkmazsa yarın bizde ordayız grup halinde bizden de arkadaşlar giracek piste.sizlerle birlikte güzel bir gün olacak inşallah
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1241 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 08.04.2008 - 22:20 Mesaj konusu:
blackcatr6, kardeşim benim seni şipşak mı yaptılar kesin sülonun işidir.
KoRRhan demiş ki,
Alıntı:
hondabros, sen anca otobanda gaz acarsın işte birde piste cıkana tatlı su motorcusu dersin hehheheheheh düz yol motorcusu piste cıkmak otobana cıkmak kadar kolay değil risk alıcan motoruna kıyıcan hey gidi ahmet hey ara gazcı takımı hehehhehehheheheheh
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.04.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
paylaşım için teşekkürler
dostum bu cümle sende hazır galiba topiclere hep bunu yolluyosun!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
http://www.motordelisi.com/fsearch-author-veryfast.html _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 08.04.2008 - 23:00 Mesaj konusu:
Yildiz_27, abi oralara kadar gelipte tanıtmam mı kendi mi yarın görüşcez mutlaka tabi orda olan tüm MD üyeleri ile tanışmak isterim tabikide.Onur abide orda olcakmış onlada tanışırız inşallah
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız