offf be ne adrenalin olur bu yollarda valla ...aslında tam srad-han a göre bu virajlar, o sever böyle aksiyon yapabilceği virajları erdem bul sradhanı da yorum yapsın..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
WarCer evet haklısın bu virajlara ne yatılır ama bir de yatamazsan uçurumlardan aşağıda ne düşülür değil mi _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3727 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 08.04.2008 - 11:50 Mesaj konusu:
WarCer, guzel paylasım tesekkurler dostum ..kendı adıma yorum yapacak olursam sayet bu vırajlarda bızım gruptan bır kac kısı donecek olsa mutlaka patlayan olur _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
WarCer, Aga varya zaten 1 haftadır motorla çıkamıyorum bi tarafa hala beni ateşlemeye çalışıyorsun
Gösterme Böyle Yolları Motora Atlayıp çıkasım geliyor ama işlerden dolayı çıkamıyorum..
Gerçekten bu kadar güzel yollarda gazlamak ne zevkli olur...Hava sıcaklığı 30+ olucak lastikler sımsıcak 150 km yoldan gelmiş olucak vericeksin gazı vericeksin gazıı..
O yollar sana yavru bir ceylanın kaplana baktığı gözler ile bakacak...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız