arkadaslar gecmiş olsun. büyük kaza atlatmışsınız. Allah beterinden korusun. Arkadaslar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Az sadaka cok belayı def eder. inanın buna ben cevremde zor da olan insanlara elimden geldigince maddi destek olmaya calısıyorum ve bu verdigim sadakam olsun mülahazasıyla veriyorum. 2 yıl dır motora biniyorum inanın cok ciddi bir kaza yasamadım. ama inanın ciidddi kazalar atlattım. Allah hepimizi korusun kazadan beladan. Kazasız sürüşler diliyorum
can kaybı olmaması büyük şans,büyük geçmiş olsun.Sanırım yine 4 teker hatası diyebiliriz. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.04.2008 - 19:16 Mesaj konusu:
geçmiş olsun ne şerefsizler var yav 206 peugeot markalı arabanın sahibide inşallah bulunur cezasını çeker _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.04.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun... Çok üzücü....... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız