Tarih: 08.04.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kardeşim ve bu güzel düşüncenden dolayı da tebrik ederim çok hoşuma gitti önemli olan tecrübe kendi ve başkalarının canını tehlikeden uzak tutmak bunlarıda düşünebilmek.Kazasız kullanman dileğiyle
Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 350 Nereden: gebze-bayramoğlu
Tarih: 08.04.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
güzel seçim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin gülegüle kullan _________________ P-E-R-T T-E-A-M
kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Kayıt: Aug 30, 2005 Mesajlar: 694 Nereden: İstanbul 4.Levent
Tarih: 08.04.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız kullanman dileğiyle... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 08.04.2008 - 23:22 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstemesin mayıs ortasını iple degil halatla çekiyorsundur _________________ GSX_R 1000 K_7 ellerin degil benim olacaksın sadece sen
FARKIMIZ TARZIMIZI YANSITIR
SÖZ VERDİGİM (İZ) GİBİ
BAGZEN BIKTIM VE ASLEN YIKILDIM DALDIM DERİNLERE SIGIDAN sgpa kjmr
HayaLim Kawasaki Zx-6R ama benim için bu hayaLim para iLe iLgiLi değiL tecrübe iLe iLgiLi bir mevzu .Bu sebepten doLayı bu yoLda iLk adım oLarak 250r I aLdım.
Öncelikle bu düşüncen alkışı hak ediyor..
Dogru yerden başlamak ve merdivemleri birer birer çıkmak bu hobi de çok önemli..
Sen en dogrusunu yapmışsın...Eger büyük bir motorla başlasaydın asla kendi limitini bilemezdin ve aklın karışırdı..
Şimdi aldıgın o güzel motorla MOTOSİKLET i tam anlamıyla tanıyacaksın ve kendi limitlerini ögreneceksin..
Daha sonra 600 cc ye geçtiğinde inan daha fazla keyif alacaksın..
Kimisi direkt olarak 600 yada 1000 cc ilebaşlıyor ve asla o motorlardan keyif aldıklarını düşünmüyorum...
Yani şöyle düşün:
Dünya ya EN ZENGİN İNSAN doğarak gelmek mi daha keyiflifir..
yoksa
Dünya nın en zengin adamı olmayı kademe kademe yaşamak mı?
Kısacası motosikleti YAŞAMAK için onun evrelerini tamamlamalısın ..Dogru iş yapmışsın...
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Güzel düşünceLerin için teşekkür ederim.Umarım hayırLısı oLur benim için bekLemek çok zor şu an
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
matrax_83 demiş ki:
Hayırlı olsun kardeşim ve bu güzel düşüncenden dolayı da tebrik ederim çok hoşuma gitti önemli olan tecrübe kendi ve başkalarının canını tehlikeden uzak tutmak bunlarıda düşünebilmek.Kazasız kullanman dileğiyle
Teşekkür ederim _________________ Let The Good Times Roll
Kawasaki ZX-6R
B Rh(+)
www.diagontattoo.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız