Birbirinizi üzmeyin her motor aynı marka bile olsa aynı performansı göstermek zorunda değildir. En ufak fark bıle olsa maxda 10km oynayabilir. Bunun içinde kimse kimseyi kırmasın. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1578 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.04.2008 - 20:05 Mesaj konusu:
Kim susmuş.. Boş gezmiyoruz biz..
Ama bümediğin eli öpüceksin derler.. Nasıl bir dil varsa yetişemiyoruz ondan konuşmuyoruz _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
dozzi, video tek başına ispat olamaz kanatimce..O motorun bu hızı yaptığını iddia ettiğiniz yolun durumu belli değil.Eğimin ne kadar olduğu, motorda ne gibi değişikliklerin mevcut bulunduğu belli değildir..Ki DagustuN un koyduğu video Erol88 adlı arkadaşın cbf 150 sahibi bir arkadaşın videosuna yaptığı bir göndermedir ve tabiki yolda gerçekleşmiş bir video değildir..Bu göndermeden de anlayan anlamıştır.Daha fazla açıklamaya gerek yoktur..Her türlü motora saygımız vardır ki motor sahibi olmaktan önce motor sevgisi sahibi olmak şarttır ilişkimizde Atışmalar seviyemizi bozmasın ha seviye buysa da buralarda dolaşmasın
Arkadaşlar ister 1000 olsun makinası ister 49,9cc her motorcuya saygımız sonsuz. Baktım honda cı arkadaşımı kızdırmışsınız biraz bi nevi destek çıktım ona. Modifiye merağım yoktur. Motorum 22000 km de. Zincir ve dişlileri değiştirmek istedim aşınmadan dolayı. Adam yanlış dişli vermiş bende gidip değiştirmeye üşendim. Taktım. Ama sürüştenmidir nedendir artık motorum gerçekten güzel gidiyo.
dozzi, kendın bu cektıgın vıdeo ya ınanıyosan sorun yok 150 felan basmıssın hıc buyuk makına ıle 150 ye cıktıysan bılırsın o motorun 150 ıle gıderken nasıl bı tepkı verecegını ben 140 ı gordum ama o hzla gıderken motorun dengesının olmadıgını bılıyodum hatta bı ara korktum on teker yere hıc basmıyodu ve tıtandan daha alcak apache yınede cok tehlıkelı ıdı benım apache 145 bassa ınan sana kesın yoldan cıkar savrulur acayıp ruzgar etkı edıyo cunku bu tıp motorlara ben vıdeomu yokus asa olan gebzeden gelırken e5 te cektım bılen bılır araba ıle bıle sapıtıyo ınsan kendını 170 180 basıyo bırden bıre oyle bı yokus anca bastı ama her yolda 130 basabılıyorum olay budur _________________
ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Problem etmeye gerek yok haftasonu yolu da çeker koyarız hava iyi olursa. Bayır aşağı çeksem teli kopçak şerefsizim Tabiki herzaman heryerde bu hızı yapmaz ama düzü görünce yapıştırırım. Eğilip rüzgar yememek gerekiyo
Arkadaslar lütfen artık yani bir yerde sonlandırmanız gerekıyor bu sacma itiş kakışları.Hepiniz arkadassınız sonucta Sizleri bir araya getirsem birbirinizi kucaklayıp yaptıgınız cocukluga guluceksınız bılıyorum ama burda seytana uyuyorsunuz
Nedir yani bu TVS,cbr param cebımde olduktan sonra TVS yi satar cbr alırım, cbr yi satar TVS alırım.
Ben motorumu ne 50tane TVS ye değişirim nede 50tane cbr ye...
Sonucta benım motorum.yavasta gıtse hızlıda gıtse benım malım,benım motorum
safak52, soyluyorum ama bı anlayan olsa...
bu arada TİGER ında masallahı var...
Son Mesajdan 16 saat 35 dakika sonra eklendi:
eweeeeeeeetttttt TVS cıler bı CBR 125 sahıbı olarak son noktayı koyuyorum...
bugun cankayada bı tane TVS denk geldı hayreeeeeeeettttttt neyse beraber kalktık o gazı avtı ben actım derken baktım gerıde kaldı ama ne yalan soyleyeyım o kadar beklemıyodum neyse konak pıerın onunden gecıp tuneldende gectıkten sonra artık allah ne verdıyse koyverdım herhalde o da allahtan kırmızılara takılmadık... km 120den yukarı dgru cıkarken baktım TVS aynada kayboluyo ama o kadar gelmesı bıle benı sasırttı daha sonra valı konagından ıcerı dondu bende bı sonrakı kavsaktan gerı dondum maksadım yakından ıncelemektı ınsallah bulurum dıye agır agır gıderken bırden kaldırımda durdugunu gordum bende yanında durdum sahıbıyle konustuk tıpı falan hos... buda TVS APACHE SAHIPLERINE KAPAK OLSUN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız