Tarih: 08.04.2008 - 20:54 Mesaj konusu:
PolatCetin, eyer ben yanlıs okumadı ısem YUCE YARADAN ((analı babalı)) buyutsun arkadasım bu arada kısımısın ısmı ne acaba teprıkler he he _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Site Moderatörlerimizden KARDELEN Nur arkadaşımızın da doğum gününün aynı güne denk gelmesi ve kendisinin bir orduya yetecek kadar pasta getirme sözü verdiğidir
vah vah vahhh doum günün kutlu olsn nur ablam eyer ben gelirsem pasta kalmayabilir yedekle bi tanedaha
HalilRR, bi aksilik çıkmazssa ordayım _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
KARDELEN Nur arkadasımızın dogum gününü simdiden kutlarım nice saglıklı,huzurlu,mutlu yıllara olsun,İzmir M.D ye iyi eglenceler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Yildiz_27, teşekkürler kardeşim. Kızım oldu adı Begüm .
Anlayacağın kız babası kervanına bende katıldım _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
FcPro, Bu güzel ve iyi dileklerin için sana çok teşekkür ederim ayrıca ellerine ve emeğine sağlık Gerçekten çok duygulandım beni sevenlerin olduğunu bilmek bana yetiyor zaten iyi ki varsın ve varsınız
21 Yaşıma bastığımı kimse bilmesin istiyordum ama sağlık olsun
Keşke o gün sende burda bizimle olabilsen...
Doğum günümü kutlayıp güzel temennilerde bulunan bütün dostlarıma teşekkürler... _________________
“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
En son kaRRdelen tarafından 09.04.2008 - 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.04.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
PolatCetin, begum kızımız analı babalı buyusun yuzunden tebessumu eksılmesın yuce yaradan ın sevgısıyle (( kalın saglıcakla )) tekrar teprıkler _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız