Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 11 Nisan Cuma SİSİM BAR da Buluşuyorr !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 11 Nisan Cuma SİSİM BAR da Buluşuyorr !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir terslik çıkmazsa oradayım Bravo ..Nurcum nice yaşlara şimdiden Alkışlıyorum ....

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin, eyer ben yanlıs okumadı ısem YUCE YARADAN ((analı babalı)) buyutsun arkadasım bu arada kısımısın ısmı ne acaba teprıkler he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Site Moderatörlerimizden KARDELEN Nur arkadaşımızın da doğum gününün aynı güne denk gelmesi ve kendisinin bir orduya yetecek kadar pasta getirme sözü verdiğidir

vah vah vahhh Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum doum günün kutlu olsn nur ablam eyer ben gelirsem pasta kalmayabilir yedekle bi tanedaha Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çoook seviyorum

HalilRR, bi aksilik çıkmazssa ordayım Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, Sevgili Nur arkadaşım, yeni yaşına en iyi dilekler ile sağlık ile girmeni dilerim.. Bayanların yaşı söylenmez ama ben paylaşayım istedim..

Girecek olduğun 21 yaşı insanın en güzel yaşıdır Göz kırpıyorum Yeni saç modelin ile güzel fotoğraflar çekilmeyi unutma Bravo

Tüm arkadaşlarıma çok sevgiler..
Fırat

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, mutlu nice yıllara,md lilere de iyi eğlenceler Bravo Alkışlıyorum
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sisim ilk toplantıya geldiğim mekandı bak ne keyifli bi akşamdı aklıma geldi....
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 08.04.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur ablam doğum günün kutlu olsun.... Çoook seviyorum Gülümsüyorum

iyi eğlenceler nice 20 li yaşlara Dil çıkarıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 09.04.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEBLA, O İlk Geldiğin Akşamm Zateenn Fenaydııı.. İlk Tanıştığımızz Günn GülümsüyorumGülümsüyorum Bi Aksilik Çıkmassa Bende Gelicemm...

Ablalarınnn KaRRdeleniii Bitanesiiii Şimdiden Gelemessemmm Nicee Yıllara... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dans Dans
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 09.04.2008 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDELEN Nur arkadasımızın dogum gününü simdiden kutlarım nice saglıklı,huzurlu,mutlu yıllara olsun,İzmir M.D ye iyi eglenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.04.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, teşekkürler kardeşim. Çoook seviyorum Kızım oldu adı Begüm Çoook seviyorum .
Anlayacağın kız babası kervanına bende katıldım Motordelisi
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.04.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Bu güzel ve iyi dileklerin için sana çok teşekkür ederim Alkışlıyorum ayrıca ellerine ve emeğine sağlık Alkışlıyorum Gerçekten çok duygulandım beni sevenlerin olduğunu bilmek bana yetiyor zaten iyi ki varsın ve varsınız Çoook seviyorum

21 Yaşıma bastığımı kimse bilmesin istiyordum ama sağlık olsun Dil çıkarıyorum

Keşke o gün sende burda bizimle olabilsen... Üzgünüm

Doğum günümü kutlayıp güzel temennilerde bulunan bütün dostlarıma teşekkürler...

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 09.04.2008 - 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 09.04.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Tamam abi bana hepsi uyar Bravo
dikey
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm bütün md' üyeleri bende yeni üyeyim cuma günü görüşmek dileğiyle kardelen nur doğum gününü şimdiden kutlarım cuma görüşmek dileğiyle Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
dikey Çevrimdışı dikey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.04.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikey Aramıza hoş geldin Bravo Cuma günü senide bekliyoruz...

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 09.04.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin, begum kızımız analı babalı buyusun yuzunden tebessumu eksılmesın yuce yaradan ın sevgısıyle (( kalın saglıcakla )) Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum tekrar teprıkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal