Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sn. Organizatörlerin ve tüm M.D.lilerin dikkatine

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sn. Organizatörlerin ve tüm M.D.lilerin dikkatine

Sn. Organizatörlerin ve tüm M.D.lilerin dikkatine
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 08.04.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa1301, Allah seni kahretmesin emiii Gülümsüyorum ne kadar katılımcısın sen öyle,tüüüü Dil çıkarıyorum 24 saat görev adamı Akmerkez'de,tabi zaman bulamıyosun dimi Üzgünüm Beni yine Dolma Bahçe Sarayı'na götürürsen bu etkinliğe katılabilirsin Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

ekzotik, cidden çok güzel düşünmüşsün,yani 500 olmaz sayı ama 100 olsa bile iyi yani,benim gelme ihtimalim yok Üzgünüm eğer yaza İstanbul'da yapılması planlanırsa belki bir ihtimal,olmasa bile ben fotoshopla koyarım resmimi araya Gülümsüyorum inşallah gerçekleştirilen bir etkinilik olur,tam destek bizden. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
şekerportalı demişki;
ekzotik, cidden çok güzel düşünmüşsün,yani 500 olmaz sayı ama 100 olsa bile iyi yani,benim gelme ihtimalim yok eğer yaza İstanbul'da yapılması planlanırsa belki bir ihtimal,olmasa bile ben fotoshopla koyarım resmimi araya inşallah gerçekleştirilen bir etkinilik olur,tam destek bizden.
desteğin için sağol sen armaızda olamasan bile burak aramızda ve çağrı da bizimle.. senin dediğin gibi sayı önemli değil önemli olan M.D. ailesinin böyle bir organisazyonu geçekleştirmesi

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

''Haydi M.D.liler böyle bir organisazyon gerçekleştirerek ATAMIZA OLAN BAĞLILIĞIMIZI gösterelim''
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cesur59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyyyyyyyyyyyyyyy iyiki üye olmuşun şu işe bakın ATATÜRK ilkelerine bağlı bir toplumun üyesi olmak bana gurur verdi..

yeni üyeyim ama böyle bir organisazyon da yer almak isterim

bende varım arkadaşlar tüm pazarlarım bu organisazyona feda olsun Delirdim
Başa dön
cesur59 Çevrimdışı cesur59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stromdentis
Üye
Üye

Nereden: kırklareli

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir organisazyon için canım feda bende varım

Delirdim tüm M.D.lilere sn.Bşk.HAKAN DİNÇER' e helal olsun Delirdim
Başa dön
stromdentis Çevrimdışı stromdentis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 08.04.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim hersey bır fotoraf için mı demıs bır arkadas......!!! Sinirlendim
hersey bır fotoraf için degıl arkadasım
TÜRK MOTOR KARDESLIGI İÇİN ve bır motordelısı sıtesının
nekadar bırbırne baglı bır sıte oldugunu göstermek
için hersey gösterış degıl arkadaslar hersey bızler
için motor hız aşkı için ve motora bınmek toplantıya gelmekte
hava atmak için degıl ki BÖYLE SÜPER BIR FIKIR
SADECE BIR FOTORAF İÇİN NEDEN OLSUN ben varım
egzotik böyle bır fıkır için çok tesekkurler
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.04.2008 - 05:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi ki, neden olmasın...
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili freewing, öldüm meraktan nerelerdeydin Üzgünüm bu işin altından anca sen kalkarsın Çanakkale'de yaşadık ve tecrübe ettik desteğin için teşekkürler. Gülümsüyorum
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boş işler herkezin işi gücü var ya
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.04.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında süper bir fikir...Ama biraz da gerçekçi olmak gerek...Evet sayımız hiç bir zaman 500 olamaz,bende aynı fikir deyim,100 motor gelirse dünya basınını,EUROSPORT'u falan davet ederiz.. Gülümsüyorum

Ama böyle bir organizasyona hazırlık aşaması bile 6 ay sürer...Niye mi??
Yabancı ülkelerde bildiğim kadaryıla,organizasyonun yapılacağı ülkeye gidilmeden Otel rezervasyonları vs.vs... bütün prosedür hazır oluyor...Adam gidiyor 1 gün kalıyor geri dönüyor...Şimdi ev sahibi olacak şehrimizden 1 i otel ayarlayacak,hemde 2-3 tane,yer ve mekan kapatılacak vs.sv.. gerçekten zor ama süper bir fikir... Bravo
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 09.04.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar acele etmeyin ben daha motorumu almadım Sinirlendim
şaka bir yana güzel olabilir gerçekten. maç meraklısı bir adam yanına başka bi maçkolik geldiğinde nası coşuyor dimi? aynı şeye tutkun 50-100 kişi bir araya gelse bakın siz muhabbete. daha önce model araçla uğraşıyordum millet elinde kumanda beraber gazlamak için ciddi kalabalıklar oluşturabiliyordu. aynı tutkuda insanların bir araya gelmesi güzel ama organizasyonu hiç kolay değil umarım yapılabilir.
Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:53    Mesaj konusu: m.d. birlikteliği ve ATAMIZA bağlılık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tubiksuperisi, sana helal olsun arkadaşım

freewing, desteğini bekliyoruz.

arkadaşlar bence bir işi büyütmek o işi zor kılandır

HELE BİR HAKAN Başkanım olur versin

bakın nasıl işler kolaylaşıyor burda amaç en 200 motrsikletliyi bir araya getirmek
keza bizler TRAKYADAN 50 arkadışımla bu organisazyonda yer alacağız.
bu organisazyon yapıldığında hepimiz göreceğiz ki ne kadar anlamlı mesajlar verilmiş olacak

bu organisazyon M.D. AİLESİNİN birlikteliği ile ancak hayata gececektir.
ve bu organizasyon ile birlikte bir kez daha gurur duyacağız M.D.li olmaktan

Delirdim Haydi M.D.liler Birlikteliğimizi ve ATAMIZA Bağlılığımızı Tüm Dünyaya Gösterelim. Delirdim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stromdentis
Üye
Üye

Nereden: kırklareli

MesajTarih: 12.04.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizasyon için çalışmalara başlayalım daha çok destek vermeliyiz ekzotik daha iyi bir neden düşünemıyorum toplanmak için

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

daha ne beklıyoruz başlayalım hazırlıklara bundan daha ıyı bır neden olabılır mı toplanmak için
Başa dön
stromdentis Çevrimdışı stromdentis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cesur59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey arkadaşlar tanıdığımız herkes bu konuyu bildirelim böyle bir düşünce kaçmaz bu konu mutlaka gözden geçirilmeli Delirdim
Başa dön
cesur59 Çevrimdışı cesur59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence nakara md yetkılılerle gorusup bı cadır kampı yerı ayarlasa.tum md lıler basken ankarada bulussa.ankara gezılse ve hep bırlıkte ataya anıtkabıre gıdılse tam super olur bence.ankara hem baskent hem ses getırır dıye dusunuyorum ben.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, Taner Abi bu iş için özel görüşelim Çorlu ve Çerkezköy'den iyi bir topluluk kurarız. Ön çalışma yapmaya başlıyorum Bravo
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal