Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 08.04.2008 - 12:28 Mesaj konusu:
hayabusa1301, Allah seni kahretmesin emiii ne kadar katılımcısın sen öyle,tüüüü 24 saat görev adamı Akmerkez'de,tabi zaman bulamıyosun dimi Beni yine Dolma Bahçe Sarayı'na götürürsen bu etkinliğe katılabilirsin
ekzotik, cidden çok güzel düşünmüşsün,yani 500 olmaz sayı ama 100 olsa bile iyi yani,benim gelme ihtimalim yok eğer yaza İstanbul'da yapılması planlanırsa belki bir ihtimal,olmasa bile ben fotoshopla koyarım resmimi araya inşallah gerçekleştirilen bir etkinilik olur,tam destek bizden.
şekerportalı demişki;
ekzotik, cidden çok güzel düşünmüşsün,yani 500 olmaz sayı ama 100 olsa bile iyi yani,benim gelme ihtimalim yok eğer yaza İstanbul'da yapılması planlanırsa belki bir ihtimal,olmasa bile ben fotoshopla koyarım resmimi araya inşallah gerçekleştirilen bir etkinilik olur,tam destek bizden.
desteğin için sağol sen armaızda olamasan bile burak aramızda ve çağrı da bizimle.. senin dediğin gibi sayı önemli değil önemli olan M.D. ailesinin böyle bir organisazyonu geçekleştirmesi
hersey bır fotoraf için mı demıs bır arkadas......!!!
hersey bır fotoraf için degıl arkadasım
TÜRK MOTOR KARDESLIGI İÇİN ve bır motordelısı sıtesının
nekadar bırbırne baglı bır sıte oldugunu göstermek
için hersey gösterış degıl arkadaslar hersey bızler
için motor hız aşkı için ve motora bınmek toplantıya gelmekte
hava atmak için degıl ki BÖYLE SÜPER BIR FIKIR
SADECE BIR FOTORAF İÇİN NEDEN OLSUN ben varım
egzotik böyle bır fıkır için çok tesekkurler _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
tabi ki, neden olmasın... _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4712 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.04.2008 - 10:03 Mesaj konusu:
Sevgili freewing, öldüm meraktan nerelerdeydin bu işin altından anca sen kalkarsın Çanakkale'de yaşadık ve tecrübe ettik desteğin için teşekkürler. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 09.04.2008 - 10:38 Mesaj konusu:
Aslında süper bir fikir...Ama biraz da gerçekçi olmak gerek...Evet sayımız hiç bir zaman 500 olamaz,bende aynı fikir deyim,100 motor gelirse dünya basınını,EUROSPORT'u falan davet ederiz..
Ama böyle bir organizasyona hazırlık aşaması bile 6 ay sürer...Niye mi??
Yabancı ülkelerde bildiğim kadaryıla,organizasyonun yapılacağı ülkeye gidilmeden Otel rezervasyonları vs.vs... bütün prosedür hazır oluyor...Adam gidiyor 1 gün kalıyor geri dönüyor...Şimdi ev sahibi olacak şehrimizden 1 i otel ayarlayacak,hemde 2-3 tane,yer ve mekan kapatılacak vs.sv.. gerçekten zor ama süper bir fikir... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
arkadaşlar acele etmeyin ben daha motorumu almadım
şaka bir yana güzel olabilir gerçekten. maç meraklısı bir adam yanına başka bi maçkolik geldiğinde nası coşuyor dimi? aynı şeye tutkun 50-100 kişi bir araya gelse bakın siz muhabbete. daha önce model araçla uğraşıyordum millet elinde kumanda beraber gazlamak için ciddi kalabalıklar oluşturabiliyordu. aynı tutkuda insanların bir araya gelmesi güzel ama organizasyonu hiç kolay değil umarım yapılabilir.
arkadaşlar bence bir işi büyütmek o işi zor kılandır
HELE BİR HAKAN Başkanım olur versin
bakın nasıl işler kolaylaşıyor burda amaç en 200 motrsikletliyi bir araya getirmek
keza bizler TRAKYADAN 50 arkadışımla bu organisazyonda yer alacağız.
bu organisazyon yapıldığında hepimiz göreceğiz ki ne kadar anlamlı mesajlar verilmiş olacak
bu organisazyon M.D. AİLESİNİN birlikteliği ile ancak hayata gececektir.
ve bu organizasyon ile birlikte bir kez daha gurur duyacağız M.D.li olmaktan
Haydi M.D.liler Birlikteliğimizi ve ATAMIZA Bağlılığımızı Tüm Dünyaya Gösterelim.
bence nakara md yetkılılerle gorusup bı cadır kampı yerı ayarlasa.tum md lıler basken ankarada bulussa.ankara gezılse ve hep bırlıkte ataya anıtkabıre gıdılse tam super olur bence.ankara hem baskent hem ses getırır dıye dusunuyorum ben.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız