Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki zx-r6 & Suzuki gsxr-600

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki zx-r6 & Suzuki gsxr-600

Kawasaki zx-r6 & Suzuki gsxr-600
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 08.04.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motosikletin olacaksa kendine çok büyük bir kazık atmış olursun bu motosikletlerden birini alarak. senin yerinde olsam 4000 ytl ye gider 2. el 2004 model temiz bir cbf 250, kask korumalı mont eldiven vs. alırım arta kalan parayı bankaya yatırırım 2 yıl binerim 2 yıla kadar parama para katar cbf 250 yi satıp gider babalar gibi 2004 ve (+) model bir 600cc temiz bir SuperSport Racing motosiklet alırım markası sana kalmış bişey Bravo (bunları yazdım çünkü bende böyle yapacağım Gülümsüyorum )
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
brk_ertk
Üye
Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafam çok karıştı yaa. ben de sunu kabullenmiyorum aslında: kendini bilen bi kişi bırakın 600 ile 1000 lik ile bile başlayabilir aslında öle değil mi? önemli olan motorcuların da dediği gibi herşey sağ elde bitiyor. ben saten alınca direkt basmicam ki? yavaş yavaş . bu arada size ne kadar tşk etsem azdır. düşüncelerimi ve olayları size aktarmaya devam edeceğim(bura arada ben etimesgutta oturuyorum ank, ulusan a nasıl gidebilirim?)
Başa dön
brk_ertk Çevrimdışı brk_ertk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili brk_ertk,şuan sen öyle düşünüyorsun ama ss ye bindiginde işler degişiyor,sen önce 250cc al,göreceksin bu yazdan sonra daha farklı bir şekilde bineceksi ss ye,ve sana 250cc den başla diyenlere Allah razı olsun diyeceksin.Motora uzun yıllar binmek istiyorsan acele yok.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.04.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

brk_ertk demiş ki:
kafam çok karıştı yaa. ben de sunu kabullenmiyorum aslında: kendini bilen bi kişi bırakın 600 ile 1000 lik ile bile başlayabilir aslında öle değil mi? önemli olan motorcuların da dediği gibi herşey sağ elde bitiyor. ben saten alınca direkt basmicam ki? yavaş yavaş . bu arada size ne kadar tşk etsem azdır. düşüncelerimi ve olayları size aktarmaya devam edeceğim(bura arada ben etimesgutta oturuyorum ank, ulusan a nasıl gidebilirim?)

Yaw bu ne demek ben anlamadım???? Yani beni yanlış ama senin bütün vücudun sağ elinden ibaret ise,evet bütün olay sağ elde bitiyor...Ha evet sağ elde bittiği de oluyor,mesela 1000cc bir makina ile viraj içinde gazı "Az" bişi açarsan kesin bitiyor...Zaten sonrasında pek motosiklet düşünecek halin kalmıyor.. Göz kırpıyorum
Büyük hacimli motor şakaya gelmez,eğer sen tecrübesiz isen 1000 cc çok ama çok tecrübeli bir makina...Hata affetmez...

Arkadaşım,sana nacizane tavsiyem,sitede Donald Duck isimli abimizin yazıları war...Gerçekten çok faydalı olacak...Sen kimsin ki bana tavsiye veriosun dersen geçmişim şöyle...

4.000 km Yamaha Bw's 100
7000 km Bmw F-650 Gs
5 bin km Kawasaki ZX-9
45.000 km Yamaha R-6
Ve aklına gelen bütün motosiklet türevlerini de sürdüm...Total olarak 60.000 km motosiklet sürmüşlüğüm war...

Sana kolay gelsin,eğer ki seni caydıramadıysak bol şans Bravo
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.04.2008 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servislerini bilemem ama,sıkıntı çekeceğini sanmam.motor alacaksan kawasaki derim...şimdiden hayırlı olsun diyorum.. Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
brk_ertk
Üye
Üye

MesajTarih: 09.04.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung 650r nhakkında bilginiz var mı? kanuni ile birleşti filan diyorlar
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım o parayı onlara verecegıne gıt nınja 250 yada GT_R 250 al hemde sıfır zaten ılk motorun olacakmıs cok ıyı olur sonrada buyutrsun ama ılla buyuk olsun dıyorsan bence o paralara bı 2006 2007 CBF 500 yada ER_5 cok ıyı olur hemde yuksek model senı cok uzun bı sure tatmın eder dıye dusunuyorum Bravo
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
brk_ertk
Üye
Üye

MesajTarih: 09.04.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of yaaa. inanın kafam allak pullak en iyisi aklımdan geçeni yapiim. hayırlısı neyse o olsun artık saolun:)

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

8000 ytl ye hyo 650r lar var onlar nasıl acaba?
Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 10.04.2008 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naked bike bak.
kawasaki er5 falan
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
brk_ertk
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar su motora bi bakın. sizce neyine dikkat etmeliyim bakmaya gittiğimdde

http://www.sahibinden.com/2000_model_sahibinden_tertemiz_zx-_6rWQQaXQQ7389905WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumlarda senin sorularına cevap çokca var.bi bak istersen tekrar dan burayı doldurmayalım.
Bravo

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motor alıcam diyorsan eger ki ben sana hyosung 250 ya da ninja 250 tavsiye ederim.
ben de ilk motorumu alacakken böyle bakıyordum ss lere ...bir motorsiklet dükkanına gittim .honda cbr 600,suzuki gsx-r 600 sorarken dükkan sahibi geldi daha önceki motorun neydi diye sordu..ben de ilk motorum olcak dedim...bana kesinlikle 600 lük race motor satmayacağını söyledi..max cbf 500 veririm sana dedi..ama bil ki bunu da memnuniyetle satmam aklım sende kalır dedi..hakkaten düşündüğün zaman adam yanlış bişe söylemiyor..burdaki insanlar da tecrübelerine dayanarak 600 lük alma diyolar..ben 5 aydır çok şükür kazasız belasız cbr 125 e biniyorum..her tarafını söküp dağıtıyorum,ne kadar çok şey öğrendiğimi sana anlatamam.600 luk makinanın bi parçasını sittim seni sökemezdim..işin özü alma arkadaş 600 luk makina.bilmioyorum 600 luk makina da hiç artçı oldun mu olmadın mı..ben oldum..Gülümsüyorum6 aydır iyiki 600 luk makina almamışım diyorum.sen de al ufaktan bi makina..eminim sen de iyiki küçük makinayla başlamışım diyeceksin

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

modelsızse suzukı modellı alıcaksan zx6 derım ben dedım ıste
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alen07
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Eskişehir

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkkadalım hayosung gt 250R 'al çok memnun kalacaksın çünkü çevremde kullananlar ark. var alma 600 lük kendişne tabut almış olursun ..
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsan gibi kullanıp en az 1000 km efendi olarak takılabileceksen 600 cc almanda bi sakınca yok.Ama yok ben vın vın gideceğim diyorsan ölmemen için ninja 250r ya da yamaha yzf125 veya hyosung gt 250r.Kafi ve ucuz derim
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal