Tarih: 09.04.2008 - 14:51 Mesaj konusu: Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!!
23.04.2008 KTV de Saat 20.00 da yapılacak Canlı yayın Polis haftası ile ilgili programa davetliyiz
!!!EMNİYET MÜDÜRÜ KONYA DIŞINDA OLACAĞI İÇİN TARİHTE DEĞİŞİKLİK OLDU 23.04.2008 ÇARŞAMBA YA ALINMIŞTIR
Vali: Osman Aydın
İl Emniyet Müdürü:M.Salih Tuzcu
BüyükşehirBelediye Başkanı:Tahir Akyürek
Ve İlçe Belediye başkanlarının katılacagı bu programa bizlerde MOTOSİKLETLERİMİZLE katılıyoruz
Canlı Müzik işik gösterilerinin olacagı bu programda baştan sona biz hep olacagız
Büyükşehir Belediyesinini önündeki boş açık alanda yapılacak olan programa bütün motosikletci arkadaşlarım katılmasını istiyorum
Herkez kasklarını kıyafetlerini giyinmiş bir vaziyette olması gerekli Motosikletlerimizin önüne TÜRK Bayrağı takacağız belediyenin arkasından peşpeşe giriş yapacagız cimicip kamerayla çekim yapılacak daha sonra NE MUTLU TÜRKÜM yazan bir pankart açacagız KONYA MOTORDELİSİ Adına Emniyet müdürüne plaket verecegiz.
PROGRAMIN İÇERİĞİ:
Sinevizyon gösterisi
Plaketler
Sanatçılar
Havayı fişek gösterisi
Konuşmalar
TOPLANMA YERİ:Büyükşehir Belediyesinin arkasındaki caminin önü
SAAT:19.00 da herkes orada olsun
TARİH:23.04.2008 Çarşamba
www.ktv.com.trTıklayarak diger illerdeki arkadaşlar bizi izleyebilirsiniz _________________ --AZRA Aksesuar&Yıkama--
En son capodelcapo tarafından 24.04.2008 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Süper olacak gibii her zamanki gibi Kony@ md başka _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
YAMAHA-SUZUKI-HONDA-KAWASAKİ ÖZEL SERVİSİ
ah şu işleri birde hafta sonları yapsanızda bizlerde gelebilsek böyle kalakalıyoruz işte kardeşimya,neyse size iyi eğlenceler ve hayırlı olsun diyorum... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
capodelcapo, superrrr tebrikler Konya M.D ye _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 09.04.2008 - 16:32 Mesaj konusu:
md tv açılacağı duyuruldu dedim heralde konya md (MD TV'de) canlı yayına çıkacak sonra baktım ki yayının canlısı doğru yeri yanlış ama olsun neticede Konya Md canlı yayında _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
M.D. ailesini en iyi şekilde temsil edeceğinizden adımız gibi eminiz. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız