Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.04.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

23.04.2008 KTV de Saat 20.00 da yapılacak Canlı yayın Polis haftası ile ilgili programa davetliyiz

!!!EMNİYET MÜDÜRÜ KONYA DIŞINDA OLACAĞI İÇİN TARİHTE DEĞİŞİKLİK OLDU 23.04.2008 ÇARŞAMBA YA ALINMIŞTIR

Vali: Osman Aydın

İl Emniyet Müdürü:M.Salih Tuzcu

BüyükşehirBelediye Başkanı:Tahir Akyürek

Ve İlçe Belediye başkanlarının katılacagı bu programa bizlerde MOTOSİKLETLERİMİZLE katılıyoruz

Canlı Müzik işik gösterilerinin olacagı bu programda baştan sona biz hep olacagız

Büyükşehir Belediyesinini önündeki boş açık alanda yapılacak olan programa bütün motosikletci arkadaşlarım katılmasını istiyorum

Herkez kasklarını kıyafetlerini giyinmiş bir vaziyette olması gerekli Motosikletlerimizin önüne TÜRK Bayrağı takacağız belediyenin arkasından peşpeşe giriş yapacagız cimicip kamerayla çekim yapılacak daha sonra NE MUTLU TÜRKÜM yazan bir pankart açacagız KONYA MOTORDELİSİ Adına Emniyet müdürüne plaket verecegiz.

PROGRAMIN İÇERİĞİ:

Sinevizyon gösterisi

Plaketler

Sanatçılar

Havayı fişek gösterisi

Konuşmalar

TOPLANMA YERİ:Büyükşehir Belediyesinin arkasındaki caminin önü
SAAT:19.00 da herkes orada olsun
TARİH:23.04.2008 Çarşamba

www.ktv.com.tr Tıklayarak diger illerdeki arkadaşlar bizi izleyebilirsiniz

--AZRA Aksesuar&Yıkama--

En son capodelcapo tarafından 24.04.2008 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 09.04.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Başkan süpersiniz valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İyiki hatırlattın bende babamın polis bayramını kutlayayım Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 09.04.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Süper olacak gibii her zamanki gibi Kony@ md başka Alkışlıyorum
ERDEM-R1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.04.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, yakışır konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 09.04.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hacı veyissade camiisinin öündemi olacak ? ?

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 09.04.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo süper biz de olsak keşke tam süper olurdu Bravo netten yayın bulabilirsem izlemeye çalışıcam Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.04.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo tamamdır abi ordayız
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 09.04.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, VolKan abi 1000. Mesajını bu Topice attın Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Şimdiden kutlu olsun

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, tebrikler
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah şu işleri birde hafta sonları yapsanızda bizlerde gelebilsek böyle kalakalıyoruz işte kardeşimya,neyse size iyi eğlenceler ve hayırlı olsun diyorum... Alkışlıyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, superrrr tebrikler Konya M.D ye Bravo
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md tv açılacağı duyuruldu dedim heralde konya md (MD TV'de) canlı yayına çıkacak sonra baktım ki yayının canlısı doğru yeri yanlış ama olsun neticede Konya Md canlı yayında Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capodelcapo tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

M.D. ailesini en iyi şekilde temsil edeceğinizden adımız gibi eminiz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, banada konusma yap dediler ama beceremem sen vekilim ol goca gonyalı Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye