Tarih: 09.04.2008 - 17:51 Mesaj konusu:
Arthas, Benzin full gelinirse iyi olur tabi ama pistin hemen yanında bir istasyon var zaten..
Full kıyafet şart.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 09.04.2008 - 19:47 Mesaj konusu:
HakanDincer, sayın başkanım sanırım20 nisanda orda olabılırım benı not alırsan sevinirim.... _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
ekamba, usta orda bide marsille ile karşılaşırsan süper olur tdm ye geçilip hayal kırıklığına uğrama bide _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur.. Mayk-636
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7508 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 10.04.2008 - 01:17 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
HakanDincer,(yazmış)erbil Lisans olayı ŞART olmadıgı için akıllar karışmasın diye ben edit yaptım
tmm ozmn beni de ayın 20 sine yazıver bi zahmet.
allah ölüm kaza bela vermediği sürece orda olacağım...
balaban_r1, çok çene yapma beraber gidip gireceğiz...
HakanDincer, balaban_r1 i de isim listesine eklermisin dostum...
en az 4 motor getiriyorum yanımda.zmn içinde isimleri bildireceğim...
Yildiz_27, hadi bakalım sülloooo,görelim ayın 20 sinde neymişsin bakalım......
Adı-Soyadı: erbil kamba
Motosiklet: yamaha r1 - 2006
Kan Grubu: a rh+
Katılacagı Gün:pazara denk gelen gün (takvime bakmak zor geldi) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
balaban_r1 seni bekliyozz r1 cilerr dolu burda
dünyada romayı geçiyolar izmirde somayı geçiyolar biliyon demiii bekliyozzzzz haftaya pazar pisteeee _________________
ÜVEY ÜYE
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7508 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 10.04.2008 - 01:44 Mesaj konusu:
b_dostbey,
DÜNYADA ROMA TÜRKİYEDE SOMA,,
bunu ben değil çekoslovak ve japon maden mühendisleri söylemiş,öle de gidiyor walla
hakan dinçer,,,,bu ismi de ekleyiver bi zahmet
Adı-Soyadı: mehmet özdemir
Motosiklet: rr600
Kan Grubu: ab+
Katılacagı Gün:pazara denk gelen gün _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
En son ekamba tarafından 10.04.2008 - 01:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız