Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ACİL YARDIM BEKLİYORUM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ACİL YARDIM BEKLİYORUM

ACİL YARDIM BEKLİYORUM

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
greywolf45
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.04.2008 - 20:50    Mesaj konusu: ACİL YARDIM BEKLİYORUM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENİM ACİL LEN 125 CC BİR MOTORU modifiye etmem lazım ve yardımlarınızı bekliyorum
silindir hakkında olursa çok sevinirim ve şanzuman ne gibi deşikllik yapabilirim bu arada motorun markası kymco 125cc genellikle ustalarım size sesleniyorum
Başa dön
greywolf45 Çevrimdışı greywolf45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.04.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greywolf45, kardeşim sadece dış modifiye yap bendede var kymco motoru tamam süper hiç arıza için ustaya gitmedim 2007 model 30 000 km ye 500 kaldı ama motoruna birşey yaptırma kaldırmayabilir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.04.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greywolf45,motorunla oynama derim sana çok sağlıklı geri dönmeyeceğini düşünüyorum kardeş Bravo
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 09.04.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greywolf45, nden böle bişeye kalkııyosun ki nası bi performans alma beklentin var bence gereksiz motora yapğabileceklerin sorunda yaratır ileride bu makina da özellkle bilinçsiz yapılanlar Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal