Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar yardım edermisiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar yardım edermisiniz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 09.04.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tic_ket, başka servisten bılgı almayı dene bence..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.04.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora bastan makina yapıldıysa o makinanın yine 0km gibi rodajı yapılmalı! öyle alır almaz zart zurt sıkılmaz yakında yine eline alırsın makinayı böyle devam edersen. ve su soğutması varsa fan olmak zorundadır ki rs ler su soğutmalı..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

ve su soğutması varsa fan olmak zorundadır ki rs ler su soğutmalı

Bravo servıs makınanın fanı yok demıs o yuzden baska servıse bakmasını onerdım bende ? ayrıca motor yapıldıysa nıye soylemıyorlar nasıl kullanması gerektıgını İyi fikir en kısa zamanda gerı gelsın dıye belkı Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, dostum,piston değişmiş deniyor! makinanın rodaj dönemine ihtiyacı var demektir buda1 servisin bu konuda bilgi vermesi gerek ama kullanıcı kişilerde bu konularda arastırma yapıp ve bilgi sahibi olması sart! öyle sadece bas marsa yürü olmaz! yeni yapılan makina zaten son derece devirli bi motor arkadas almış hemen dibine dibine çakmış bu tamamen kullanıcı hatası o piston cizildiyse makina yine açılır!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ostum bence ilk etapta motoru açtırma bi daha ayar yaptıramayabilirin makina hepten elinden çıkar. servislere de pek güvenme evvela turboya baktır elektrik donanımına baktır. Allah kolaylık versin.
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01,
Alıntı:

evvela turboya baktır

gece gece güldüryorsunuz kardesim yahu!! ne turbosu dostum standart üretim hiçbir motor turbolu filan değildir!
http://www.aprilia.com/modelli/road/techinfo.asp?id=69 BU SON MODEL BİR RS125 neresinde turbo varmış?? yardım etmek için cevap veriyosunuz ancak konu ve motor hakkında bilginiz yok! bu durumda susmak daha faydalı olur bence!!
Alıntı:

servislere de pek güvenme evvela

evet senin dediklerine guvenip servise gidip bunun turbosuna bakın derse adamlar gülmekten yere yatar!! Çok gülüyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evet senin dediklerine guvenip servise gidip bunun turbosuna bakın derse adamlar gülmekten yere yatar!!

berhan dogru soyluyor;bu sekıl muhabbete gırersen senın motordan anlamadıgını anlayan servıs öttürür İyi fikir
anaa edit tuşu geri gelmiş Çok gülüyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su soğutmalı motorda fan yok peki dönen suyu sürücü üfleyerekmi soğutacak..... ?
turbo mu.... ? Gülümsüyorum
bence sorun turboda diil NOS tan kaynaklanıyo... Çok gülüyorum

kardeşim sen direk servise git...
ALLAH kolaylık versin çok zor insanın gözüne uyku girmiyo walla... Üzgünüm ama sıkma canını elbet yapılır
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu sekıl muhabbete gırersen senın motordan anlamadıgını anlayan servıs öttürür

armyy, adamlar Turboyu tamir edip hatttaa değiştirip bide güzel bi fatura çıkarıp eve yollarlar rahatlamış ve gevsemiş huzurlu bir sekilde!! Gülümsüyorum
Başa dön
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN asıl sen insanı gülmekten öldürürsün. bilip bilmeden yorum yapmışsın. nerden biliyosun başımıza geleni gelmeyeni. gebzeye gel sana Orjinal Turbolu 36hp (ki turbosuz olanı 28hp dir) Aprilla RS125 göstereyim. adama yardımcı olmaya çalıştım ama gördüğüm kadarıyla sen benden daha ustasın. ama benim sana tavsiyem kendi dalında yorumlar yap gel bu işe karışma Göz kırpıyorum çeşme ve aydın otobanında tugayını komuta et.
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01, kardesim standart seri üretim hiçbir makinada turbo bulunmaz bunu APRİLİA sitesinde bile sözü gecmezken sen burda ne anlatıyorsun! senin turbo dediğin olay makina üst devirlerde tüm enjektörleri yada eski makinaysa çift karburatörü de devreye sokar senin gibi bu işi kitaptan görenlerde turbo sanar!!! İyi fikir
Başa dön
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN kardeşim bildiğimiz makinayı bize mi öğretiyosun bildiğin salyangoz turbo var ya amma cahil adammışsın yazma lütfen ya hayret bişey yolun düşerse gel gebzeye TÜBİTAK da calısıyorum kırmızı ninja varmıs de beni bulursun kapıdaki arkadaslar gönderir yanıma.
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01, arkadasım bu turbolu RS ten aprilianın haberi yok ama! kendi sitesinde bu turbolu modelden söz edilmiyor! sen bu turbolu RS si siteye koy bence herkes görsün! ayrıca tubitak ta calışınca iyi motorcumu oluyosun yani!!
www.aprilia.com
Başa dön
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN arkadaşım öyle bi iddam asla olmadmıştı ama bana gösterdin ki epey olaya vakıf olmuşum da haberim yokmuş. mesela senin elegance yapım diye bi olaydan haberin olmayabilir ama benim varmış. ben italyada orjinal 75cc lik motorda bile turbo takılı olarak çıkarıldığına şahitim. bana kitaptan okuma bilgiyle konusuyo diyosun ama asıl sen demek ki sadece internette olabileceğinden bahsediyorsun. görerek öğrendiklerini konuş bana internetten bulduklarınla değil. LÜTFEN...!!!
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01, benim elagance yapımlardan senden çok daha fazlama haberim ve malliyet bilgim var sen motora gecen sene bindin ben 12 yıldır race üzerindeyim97den beri hatta 2yıl yamaha ve kawasaki yetkili servis ve bayiliği yaptım oyuzden sen bence tubitaktaki işine devam et gecen sene topic açıp hangi motoru alsam diye tavsiye alan biri şimdi otorite olmuş!!!
arkadasım ELAGANCE ÜRETİMLER SERİ ÜRETİM DEĞİLDİR VE BU ARKADASIN MOTORU ELEGANCE ÜRETİMMİKİ SEN TURBODAN SÖZ EDİYORSUN, İyi fikir İyi fikir
avrupada RR SPORTS YADA YOSHIMURA EDİTION gibi bu tarz seri üretim makinaları alıp modifiye edip ve öyle satan firmalar var ancak bunlar yine seri üretim değildir!!! ben turbolu RS olmaz demedim seri üretimde böyle bir makina yok dedim, ona bakardan turbo takılı HAYABUSA videoları tonla mevcut!! oyuzden önce dediklerimi tam oku ve anla sonra cevap yaz!! İyi fikir

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

major_01, önce ELAGANCE üretim ile SERİ ÜRETİM farkını bi ögren kardesim sonra benimle teknik konularda tartışmaya gir! hatta sana biraz daha bilgi vereyim! standart binmek istemeyen maddi imkanı olan avrupalılar,modifiye işi yapan örng RR sports gider ve sipariş verir firma gider müşterinin istediği motoru STANDART OLARAK alır ve onu adamın istediği sekilde verdiği para orarnında modifiye eder ver müşteriye verir!! bu işte ELAGANCE üretim olur!! firmalar sadece yarışlarda kullanmak için özel makinalar yaparlar ama asla bu makinaları caddeye satamazlar bunu kanunlar kesin olarak yasaklar!! en basit örneği asla eksoz takılı bir makina fabrikadan çıkamaz ses desibel sınırına uymak zorundalar!! K6 da 5500 devirde 62db GİBİ!!! İyi fikir bu gecelik yeter baska sıkıntın olursa tartışmak için yarın devam ederiz!! Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal