Arthas,
ayrıca bır makına yakalanınca çorap söküğü gibi bulunuyor dıger çalınan makınalarda..gecen sene istanbulda bır dukkan dolusu calıntı motor bulunmustu _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 10.04.2008 - 09:56 Mesaj konusu:
Allah cc. motorunun bulunmasına yardım eder inşallah sen sadece dua et çalan şerefsizler ya bu dünyada yada öteki tarafta cezasını mutlaka çekecektir Emin Ol _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tarih: 10.04.2008 - 10:16 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun bu semtde çogalmaya başladı bende yakacıkda oturuyorum benimde motorumu yokladılar alamayınca givi 52 litre çantamı çaldılar bu çatanında çetesi çıkmış duyduguma görede motorunu dışarda bırakanlarplastik kapak bulundurun kolayyerdeyse motrunuzun buji piposu içine takın benzini kapatın jigleyi çekin ayrıyeten kilit arka dişliye açıkcası benimde motorum dışarda kapının önünde 50 şeşit güvenlik kullanıyorum işe yararmı yaradı bir çantayla kurtardım
(dışarı çıkıpda motorunun çalındıgına bir müddet inanası gelmiyor acayıp bir durum allah kimseye göstermesin borcu bitmeyen motorun çalınınca dahada koyuyor ) geçmiş olsun inşallah bulunur o civarda depo garaj gibi yerleri kurcalasın
OTOBAN YAKIN KAMERALARI DA VAR ORDAN TESPİT YAPILABİLİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız