Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HIRSIZLIK !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HIRSIZLIK !!!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 10.04.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende uğurmumcu'dayım o motoruda tanıyorum gördüm sanki birçok kez ..buranın motoru sonuçta Üzgünüm

umarım bulursunuz Üzgünüm

şu lanet hırsızların ben taa Sinirlendim
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
guzzi44
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadasım.
motosikletletler için sigorta yaptırmak biraz maliyetli ama böyle durumlarda fazla acı çektirmez
Başa dön
guzzi44 Çevrimdışı guzzi44 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kısa zamanda bulunması umuduyla çok geçmiş olsun

Öfkeliyim Öfkeliyim şerefsizler motorcudan ne istersiniz Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.04.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sabır versin zor durum. Dilerim bulunur kardeşim.
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.04.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ödüllendirmeye gerek yok dostum. Çalınan bir malı ihbar etmek hepimizin boynunun borcudur. Yarın birgün bizim başımıza da gelebilir.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.04.2008 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, Bravo
ayrıca bır makına yakalanınca çorap söküğü gibi bulunuyor dıger çalınan makınalarda..gecen sene istanbulda bır dukkan dolusu calıntı motor bulunmustu İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cavitinoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş. Bulunur inşallah.
Başa dön
cavitinoglu Çevrimdışı cavitinoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaz geldi çalıntı haberleri çogaldı insan motorunu bırakıp vc ye bile gidemiyor artık
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 10.04.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, umarım bulunur cok sınır bozucu Sinirlendim Sinirlendim
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 10.04.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah cc. motorunun bulunmasına yardım eder inşallah sen sadece dua et çalan şerefsizler ya bu dünyada yada öteki tarafta cezasını mutlaka çekecektir Emin Ol Bravo
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun bu semtde çogalmaya başladı bende yakacıkda oturuyorum benimde motorumu yokladılar alamayınca givi 52 litre çantamı çaldılar bu çatanında çetesi çıkmış duyduguma görede motorunu dışarda bırakanlarplastik kapak bulundurun kolayyerdeyse motrunuzun buji piposu içine takın benzini kapatın jigleyi çekin ayrıyeten kilit arka dişliye açıkcası benimde motorum dışarda kapının önünde 50 şeşit güvenlik kullanıyorum işe yararmı yaradı bir çantayla kurtardım Gülümsüyorum
(dışarı çıkıpda motorunun çalındıgına bir müddet inanası gelmiyor acayıp bir durum allah kimseye göstermesin borcu bitmeyen motorun çalınınca dahada koyuyor ) geçmiş olsun inşallah bulunur o civarda depo garaj gibi yerleri kurcalasın
OTOBAN YAKIN KAMERALARI DA VAR ORDAN TESPİT YAPILABİLİR
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor için kapalı garaj sart
hele büyük sehirde yasıyosan kesin kapalı garaja koyman gerek
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal